Η Πρώτη Κρεμάστρα για Τσάντες – Τάξη & Οργάνωση στη Ντουλάπα σας!

Κάθε γυναίκα γνωρίζει ότι όταν οι γυναικείες τσάντες είναι μαζεμένες στην γκαρνταρόμπα, συχνά οι χειρολαβές και τα σώματα παραμορφώνονται τόσο πολύ που πρέπει να τις πετάξουν ακόμα πριν να τις έχουν χρησιμοποιήσει μερικές φορές.

Για να λυθεί αυτό το πρόβλημα, δημιουργήσαμε την πρώτη κρεμάστρα για τσάντες που κρατά τις λαβές και το σώμα της τσάντας σε εξαιρετική κατάσταση. Το σχήμα της κρεμάστρας αντιγράψει το σχήμα του γυναικείου χεριού. Από εκεί προέρχεται το όνομα Lady’s Hand.


οργανωση-τσαντες-2-womanoclock

Με αυτή την κρεμάστρα όχι μόνο παρατείνομε τη διάρκεια ζωής των τσαντών, αλλά κάνουμε την αποθήκευση τους πολύ ευκολότερη. Η Lady’s Hand μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ντουλάπα, στο γραφείο, στα εστιατόρια, στα καταστήματα, στο αυτοκίνητο, ακόμα και στο λεωφορείο.

ladys-hand-signature

womanoclock

To WomanOclock μοιράζεται καθημερινά με χιλιάδες αναγνώστριες, μυστικά & συνταγές ομορφιάς, τεχνικές & tips για το styling των μαλλιών σας, το μακιγιάζ και τα νύχια σας. Εδώ ενημερώνεστε πρώτες για τις νέες τάσεις της μόδας, τα must have αξεσουάρ και για τα trends της σεζόν.. Time is priceless..

No Comments Yet

Comments are closed

NEWSLETTER

Copyright © 2016 womanoclock.gr. All rights reserved