Η Lorem Υπογράφει το νέο Γυναικείο Total Look

Lorem Άνοιξη Καλοκαίρι 2016

Η Lorem αποτελεί πλέον ένα καθιερωμένο fashion brand που σφραγίζει με το μοναδικό του αποτύπωμα μια total look συλλογή για all-day εμφανίσεις.
Οι δημιουργίες της Lorem χαρακτηρίζονται από αφαιρετικές γραμμές, minimal αισθητική και ευφάνταστη σύμπλευση σχεδίων και χρωμάτων. Αφετηρία είναι τα υφάσματα με φυσική ίνα: βαμβάκι, μετάξι, μαλλί, βισκόζη και λινό μεταμορφώνονται σε ρούχα απόλυτα θηλυκά, που τονίζουν την προσωπικότητα της γυναίκας και συνομιλούν αρμονικά με το σώμα της.Lorem Άνοιξη Καλοκαίρι 2016
Για την καλοκαιρινή κολεξιόν 2016, η Lorem εμπνέεται και δημιουργεί πάνω σε 4 απόλυτους άξονες: HONESTY, PURITY, LOVE, UNSELFISHNESS. Απόλυτα θηλυκές και girly γραμμές, μινιμαλισμός στη σύλληψη, ρούχα που χαρίζουν κίνηση, κομψότητα, αυτοπεποίθηση και αναδεικνύουν την προσωπικότητα της γυναίκας.

Lorem Άνοιξη Καλοκαίρι 2016Lorem Άνοιξη Καλοκαίρι 2016Lorem Άνοιξη Καλοκαίρι 2016Lorem Άνοιξη Καλοκαίρι 2016
Οι δημιουργίες της Lorem βρίσκονται σε ένα εκτεταμένο δίκτυο επιλεγμένων καταστημάτων στην Ελλάδα και την Κύπρο. Πολύ σύντομα, οι φίλοι της θα έχουν την ευκαιρία να επισκέπτονται την ολοκληρωμένη συλλογή της εταιρείας στο καινούριο της κατάστημα, σε κεντρικό σημείο του Χαλανδρίου.

Lorem Ανοιξη Καλοκαιρι 2016 – Lookbook

Στην ιστοσελίδα www.lorem.gr