Train Like an Angel! Ασκησεις 30′ για να Γινεις Κορμαρα στο Σπιτι

Όταν μιλάμε για τα μοντέλα της Victoria Secret δε μιλάμε για μια απλή υπόθεση.

Έχουν ένα πρόγραμμα ρουτίνας με σκληρή δουλειά, προπόνηση και διατροφή. Επίσης σίγουρα έχουν και το κορμί αυτό από το DNA τους.
Η Candice Swanepoel, μαζί με τον γυμναστή Justin μας δείχνουν ένα 30λεπτο πρόγραμμα που ακολουθώντας το από όπου κι αν βρίσκεσαι θα βελτιώσει κατά πολύ το σχήμα του σώματός σου (αυτό που λέγαμε: κορμαρα στο σπιτι).

Σε αυτό το βίντεο θα δεις όλο το πρόγραμμα της Candice – μην ξεχάσεις να επαναλάβεις κάθε άσκηση 10-15 φορές

Ο προπονητής της, Justin, επισημαίνει τη σημαντικότητα του να ξεκινάς την προπόνηση με τουλάχιστον 2 ασκήσεις streching για να ζεσταθεί το σώμα, να κάνεις streching μετά από κάθε άσκηση στα σημεία που έχεις δουλέψει και να τελειώνεις την προπόνηση ξανά με 3 ασκήσεις streching.

Για τις ασκήσεις, η Candice χρησιμοποιεί βάρη στα χέρια ή τον αστράγαλο που διπλασιάζουν την αντίσταση. “Τα βάρη είναι το κλειδί για καλύτερη ισορροπία και σταθερότητα”, λέει ο Justin.

Και η Candice προσθέτει: “Αυτά τα βάρη είναι τα καλύτερα για μένα ειδικά στα ταξίδια, επειδή μπορώ να τα χρησιμοποιήσω για μια γρήγορη προπόνηση στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Επίσης είναι ιδανικά για τις ασκήσεις ποδιών όπου δε μπορείς να χρησιμοποιήσεις αλτήρες (βάρη)”.

Train Like an Angel! Ασκησεις 30′ για να Γινεις Κορμαρα στο Σπιτι