Πράγματα που δε θα Μάθεις Ποτέ!

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να  πιστεύει ότι γνωρίζει τα πάντα για τη ζωή του. Οι περισσότεροι, δε, θεωρούμε ότι στους περισσότερους τομείς έχουμε τον απόλυτο έλεγχο. Κι όμως… ποτέ δεν θα μάθεις το αν ήταν σωστή μια επιλογή που έκανες, όσο και να την θεωρούσες ιδανική εκείνη τη στιγμή!

Μη φανταστείς ότι αναφερόμαστε μόνο στις πολύ σημαντικές, όπως το τι θα σπουδάσουμε… μιλάμε και για εκείνες που ούτε καν τις σκεφτόμαστε εκείνη την ώρα, αλλά και για εκείνα τα περιστατικά που τα βαφτίζουμε «ατυχίες»!

Δεν θα μάθεις ποτέ λοιπόν…

1. Αν έχεις μείνει στη ζωή σου έγκυος. Κι όμως! Πάρα πολλές κοπέλες που απέβαλλαν στις πρώτες εβδομάδες, δεν θα είχαν ιδέα για την εγκυμοσύνη τους αν δεν έκαναν το τεστ από την πρώτη μέρα καθυστέρησης.


2. Αν οι φίλες σου κρατούν από σένα ένα επτασφράγιστο μυστικό, που κάποτε θα σε πλήγωνε αλλά στην πορεία δεν υπήρχε λόγος να το μάθεις.

3. Πού θα βρισκόσουν σήμερα αν σπούδαζες κάτι άλλο.

4. Αν κάνεις σωστά κάθε φορά που απορρίπτεις κάποια πρόταση για έξοδο.

5. Τι θα γινόταν, αν δεν χώριζες τότε αλλά νωρίτερα ή έδινες μια δεύτερη ευκαιρία σε κάποια σχέση σου.

6. Αν γλίτωσες από κάποιον επικίνδυνο οδηγό εκείνη τη μέρα που δεν μπορούσες να έχεις αυτοκίνητο.

7. Αν κάποιος ήταν τρελά ερωτευμένος μαζί σου και δεν τόλμησε να σου το πει ποτέ!

8. Αν η τύχη θα συνέχιζε να είναι τόσο πολύ με το μέρος σου στην περίπτωση που κέρδιζες το τζόκερ.

Τελικά, τι πιστεύεις; Ότι όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο ή είναι απλά γεγονότα που δεν έχουν καμία επίπτωση στη ζωή μας;

KWNSTANTINA VRETTOY

Κανονικά θα δίδασκε Θεατρολογία σε κάποιο σχολείο της Ελλάδας. Όμως είχε πιο πολλές απορίες από τους μαθητές κι έτσι έγινε Δημοσιογράφος, με αδυναμία στο Ραδιόφωνο απ’ όπου ξεκίνησε. Μετά τα ρεπορτάζ, τις εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων, ήρθε η ώρα να ξεδιπλώσει τις σκέψεις της στο «ηλεκτρονικό χαρτί». Το θέμα που την απασχολεί περισσότερο είναι η ανθρώπινη επικοινωνία, η οποία κατά τη γνώμη της τα τελευταία χρόνια… κάνει παράσιτα. Κατά τα άλλα της αρέσει το καλό φαγητό και το κολύμπι όλο τον χρόνο!

No Comments Yet

Comments are closed

NEWSLETTER

Copyright © 2016 womanoclock.gr. All rights reserved