Μεταλλικα Παπουτσια – Το Must Have της Χρονιάς.

Αν δεν έχετε εφοδιαστεί ακόμα σας βρίσκω ανθεκτικές στο marketing. Αν πάλι έχετε , σίγουρα τα καταχαίρεστε κάπου εκεί έξω. Ο λόγος για τα μεταλλικα παπουτσια πάσης φύσεως και στυλ που έχουν γίνει ένα με το πόδι μας (εναλλάξ με τα stan smith & superstar). Η αιτία? Ένα και μόνο ζευγάρι μεταλλικα παπουτσια είναι ικανό να μεταμορφώσει ολόκληρο το στυλ. Εύκολοι πόντοι ‘coolness’ με μια κίνηση δηλαδή.

#hittheroadwithmetallicshoes#

Αν πάλι βρίσκεστε στην φάση της αναζήτησης σας έχω καλά νέα. Η αγορά είναι γεμάτη με μεταλλικά παπούτσια κάθε είδους, ποιότητας και απόχρωσης. Ξεκινήστε από το στυλ παπουτσιού που σας εκφράζει και θα το ευχαριστηθείτε σε καθημερινή βάση. Oxfords, sneakers, loafers, πλατφόρμες, αθλητικά, πέδιλα, εσπαντρίγιες, γόβες, mules, όλα παίζουν. Αφού καταλήξετε στο είδος δώστε βάση και στο να επιλέξετε την σωστή απόχρωση, αυτήν δηλαδή που θα συνδυάζεται εύκολα με τα υπόλοιπα ρούχα σας, αλλά και με τα ‘χρώματα’ σας όσο περίεργο και αν ακούγεται. Οι βασικότερες αποχρώσεις που κυκλοφορούν είναι το ασημί, το χρυσό και το χάλκινο. Είστε λοιπόν έτοιμη να απολαύσετε το νέο σας απόκτημα. Καλοφόρετα!

μεταλλικα-παπουτσια-2-womanoclockμεταλλικα-παπουτσια-womanoclock

μεταλλικα-παπουτσια-3-womanoclock

Πως να Φορέσω τα Μεταλλικά?

 

μεταλλικα-παπουτσια-4-womanoclockμεταλλικα-παπουτσια-7-womanoclockμεταλλικα-παπουτσια-6-womanoclockμεταλλικα-παπουτσια-5-womanoclockμεταλλικα-παπουτσια-8-womanoclock