Trend Alert: The Pajama Party. Βγες… με τα Πυτζαμάκια σου!

Και φτάνει η στιγμή που μόδα έχει ανακυκλώσει όλες τις παλιότερες τάσεις παραπάνω από μία φορά και νιώθει ότι επαναλαμβάνεται και έχει πλέον κουράσει το φανατικό κοινό της που περιμένει πάντα κάτι φρέσκο. Οπότε τι κάνει? Θα βαφτίσω σου λέει τις πυτζάμες και τα νυχτικά trend. Και γίνεται λοιπόν ένα μπαμ, οι φανατικοί fashionistas και celebrities πράγματι το αποδέχονται ως μια τάση επιτέλους ολόφρεσκη και εκκεντρική και γεμίζει ο τόπος νυχτικά και πυτζαμάκια και ρόμπες. Όχι φυσικά στην Ελλάδα, εδώ θα νιώθαμε ρόμπες ήδη.

Για να δούμε λοιπόν, τι προτείνουν ως μέγιστη τάση οι διεθνείς οίκοι μόδας? Σατέν πυτζάμες κάθε είδους, μονόχρωμες, φλοράλ, ριγέ αλλά και χυτά σατέν νυχτικά με δαντελωτές λεπτομέρειες, ιδανικά συνδυασμένα με την αντίστοιχη σατέν ρόμπα. Και θέλω να είμαι ξεκάθαρη – η περιβολή αυτή δεν είναι προετοιμασία για το κρεβάτι αλλά για έξοδο κανονικά με παπουτσάκια, τσαντούλα και τα συναφή.

πυτζαμες-2016-womanoclock

πυτζαμεςγυναικειες-2016-1-womanoclock πυτζαμεςγυναικειες-2016-2-womanoclock γυναικειεςπυτζαμες-2016-3-womanoclock πυτζαμες-2016-4-womanoclock πυτζαμες-2016-5-womanoclock πυτζαμες-2016-6-womanoclock πυτζαμες-2016-7-womanoclock πυτζαμες-2016-8-womanoclock