Tightlining: Πως να μην Αφήσεις Κενό στη γραμμή του Αιλαινερ για Φυσικό Μακιγιάζ

Tightlining: Πως να μην Αφήσεις Κενό στη γραμμή του Αιλάινερ για Φυσικό Μακιγιάζ

Το αιλαινερ όταν φορεθεί σωστά δείχνει τα μάτια φυσικά, εντυπωσιακά και σαγηνευτικά με ένα βλέμμα που σπινθηρίζει. Αντιθέτως, αν δε φορεθεί σωστά μπορεί να “χαλάσει” την όψη των ματιών και να δείχνει τα μάτια κουρασμένα και γηρασμένα.

Ένα σημαντικό στάδιο στην εφαρμογή του αιλαινερ είναι το tightlining, δηλαδή το αιλάινερ να μην αφήνει κενή γραμμή μεταξύ του αιλαινερ και τις ρίζες των βλεφαρίδων.
Αν λοιπόν αυτό εφαρμοστεί σωστά με ένα ήπιο καθημερινό χρώμα αιλαινερ, το μακιγιάζ μπορεί να δείχνει ΠΟΛΥ ΦΥΣΙΚΟ ενώ ένα smokey eye θα δείχνει υπέροχο και επαγγελματικό.

Εδώ μπορείς να δεις επίσης ένα σημαντικό στάδιο “Το Ιδανικό Eyeliner που Ταιριάζει στο Σχήμα των Ματιών σου

TIPS για το τέλειο Eyeliner

  • Ένα αδιάβροχο μαλακό μολύβι ματιών ή eyeliner είναι το ιδανικό εργαλείο.
  • Αν είσαι αρχάρια, το gel eyeliner θα σε βοηθήσει περισσότερο στα πρώτα σου βήματα καθώς εφαρμόζει τέλεια σε κάθε σημείο.
  • Το να βάλεις το αιλάινερ κοντά στα βλέφαρα δεν είναι τόσο επίπονο όσο νομίζεις, αντιθέτως είναι μια απλή διαδικασία που γίνεται συνήθεια με τον καιρό.
  • Η μάσκαρα είναι το τελικό και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ στάδιο για να δείξουν τα μάτια σου όμορφα και μεγαλύτερα.

Tightlining: Πως να μην Αφήσεις Κενό στη γραμμή του αιλαινερ για Φυσικό Μακιγιάζ

Η Σωστή εφαρμογή για να μην αφήσεις κενό στη γραμμή του Αιλαινερ

Βάλε το δάχτυλό σου (δείχτη ή αντίχειρα) στη γραμμή μεταξύ του κινητού και ακίνητου βλεφάρου και σήκωσε τις βλεφαρίδες σου προς τα πάνω. Ταυτόχρονα να κοιτάς χαμηλά για να μπορείς εύκολα να περάσεις αιλάινερ στην πάνω εσωτερική μεριά των ματιών.
Σε αυτό το στάδιο μπορείς
α) να βάψεις την άνω εσωτερική μεριά των βλεφαρίδων σου ή
β) με ένα μαλακό μολύβι ματιών ή ειδικό πινέλο και gel eyeliner (στο χρώμα που θέλεις), πίεσε και δημιούργησε στη σειρά κουκκίδες ακριβώς πάνω στη γραμμή των βλεφαρίδων.
Αν το θεωρείς απαραίτητο, στην επάνω μεριά του ματιού εφάρμοσε κανονικά τη γραμμή του αιλάινερ διαφορετικά καθάρισε με μπατονέτα τα πασαλείμματα.
Τέλος, προσπάθησε να βάλεις τη μάσκαρα ξεκινώντας όσο μπορείς πιο κοντά στις ρίζες.

Tightlining: Πως να μην Αφήσεις Κενό στη γραμμή του αιλαινερ για Φυσικό Μακιγιάζ