H Suki Waterhouse Συνδύασε ένα Hilfiger bomber jacket με Σατέν MAXI Φούστα

Η ηθοποιός, μοντέλο και IT girl Suki Waterhouse φόρεσε ένα Hilfiger Collection σατέν κολεγιακό bomber jacket για να παρευρεθεί στα ELLE Style Awards που πραγματοποιήθηκαν στις 23 Φεβρουαρίου στο Λονδίνο και όπου παρέλαβε το βραβείο “Breakthrough Star of the Year”.

Από την συλλεκτική Re-Edition Collection, το μαύρο σατέν bomber jacket διαθέτει ένα μεγάλο λογότυπο “H” και χοντρό πλεκτό λάστιχο σε κόκκινο, λευκό και μπλε. Η συλλεκτική Re-Edition Collection αποτελείται από 8 στυλ που εκσυγχρονίζουν χαρακτηριστικά κομμάτια του brand από την sportswear συλλογή της δεκαετίας του 1990. Έχει σχεδιαστεί κάτω από το label της Hilfiger Edition, το αποκορύφωμα του σχεδιασμού των προϊόντων Tommy Hilfiger που αποτελεί την κατευθυντήρια γραμμή του στυλ για τη γυναικεία ένδυση.
Η Suki και η αδερφή της το ανερχόμενο μοντέλο Immy είναι εδώ και καιρό φίλες του brand Tommy Hilfiger και παρευρέθηκαν στην παρουσίαση της Fall 2016 Hilfiger Collection στη Νέα Υόρκη στις 15 Φεβρουαρίου όπου παρακολούθησαν του show από την πρώτη σειρά.
Το σατέν κολεγιακό bomber jacket καθώς και τα εφάμιλλα Hilfiger Collection σχέδια είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα καταστήματα Tommy Hilfiger παγκοσμίως.

2016.02.23-_-suki-waterhouse-on-hilfiger-edition-elle-style-awards