Διώξε τα Περιττά Κιλά Μέχρι να Πεις… Άνοιξη!

Ο καιρός περνάει γρήγορα, σε λίγο η θερμοκρασία θα ανέβει και θα έρθει σύντομα η ώρα που θα δεις ότι… στένεψε το ανοιξιάτικο παντελόνι σου! Μην πανικοβάλλεσαι! Έχεις ακόμα αρκετό χρόνο για να διώξεις τα κιλά που σε ενοχλούν, φτάνει να ακολουθήσεις το παρακάτω πρόγραμμα!

1. Γυμνάσου: Το περιττό βάρος απαιτεί κίνηση για να φύγει. Το λιγότερο που έχεις να κάνεις, είναι να βάλεις τα αθλητικά σου και να ξεκινήσεις το περπάτημα. Για να «ξεσκουριάσεις» στην αρχή, μην υπερβείς τα 20 λεπτά. Επιστρέφοντας στο σπίτι κάνε κοιλιακούς και ασκήσεις με βαράκια για τα χέρια. Σε τέσσερις εβδομάδες θα νιώθεις άλλος άνθρωπος!

διωξε-τα-περιττα-κιλα-2-womanoclock

2. Βγάλε το αλάτι από τη ζωή σου: Για να δεις γρήγορα αποτελέσματα, άφησε την αλατιέρα στο ντουλάπι. Θα δεις ότι με την μείωση του αλατιού το σώμα σου θα «ξεφουσκώσει» και θα αποβάλλει τα υγρά που σε κάνουν να νιώθεις… σαν όσπριο που μουλιάζει!

3. Πώς τον πίνεις τον καφέ σου; «Σκέτο» θα λες από ‘δω και πέρα. Η ζάχαρη είναι εθιστική και δεν σου προσφέρει απολύτως τίποτα. Άλλωστε τα σάκχαρα που χρειάζεται ο οργανισμός, τα παίρνει από τα φρούτα… που δεν τρως! Κόψε τα γλυκά κι αν σε πιάσει έντονη λιγούρα, δοκίμασε να φας ένα κουταλάκι μέλι ή ένα μικρό κομμάτι μαύρης σοκολάτας. Φρόντισε αυτό να μην το κάνεις πάνω από 3 φορές την εβδομάδα. (Σκληρό, αλλά δουλεύει).

Πως ο Διάδρομος Γυμναστηρίου Μπορεί να Εκτοξεύσει τον Μεταβολισμό σου στα Ύψη!

4. Γεύματα: Σταμάτα το τσιμπολόγημα που σε κάνει να τρως όλη την ώρα και δοκίμασε να τρως σε τακτά χρονικά διαστήματα. Οι τρεις ώρες είναι το ιδανικό. Έτσι δίνεις χρόνο στον οργανισμό σου να ξεκουραστεί από το «μάσα – μάσα».

5. Βραδινό: Εδώ είναι το μεγάλο στοίχημα. Ότι για να χάσεις τα κιλά που θέλεις, δεν πρέπει να τρως πιο αργά από τις 9, άντε μέχρι τις 10 το βράδυ. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, όσο και να πεινάς, καλύτερα να κάνεις άλλα πράγματα από το να ετοιμάσεις φαγητό.
διωξε-τα-περιττα-κιλα-1-womanoclock

6. Φρούτα και λαχανικά. Απαραίτητα όχι μόνο για την απώλεια λίπους, αλλά και για τον ίδιο τον οργανισμό. Συμβουλή: Ποτέ μα ποτέ μην τρως σκέτο το φρούτο σου στα ενδιάμεσα γεύματα. Συνδύασέ το είτε με ένα γιαούρτι είτε με ξηρούς καρπούς. Αν δεν το κάνεις αυτό, η πείνα που σε περιμένει δεν περιγράφεται!

7. Νερό: Μην ξεχνάς να πίνεις τουλάχιστον 1,5 λίτρο την ημέρα. Οι καφέδες δεν μετράνε γιατί πολύ απλά αφυδατώνουν το σώμα. Πες «ναι» στο πράσινο τσάι, στο χαμομήλι και κάθε είδους αφεψήματα!