Bondage Style… η Φαντασίωση που Έγινε Τάση!

Δεν είναι ακριβώς ότι δεν υπήρχε πάντα αυτή η τάση. Είναι απλά ότι τα τελευταία χρόνια με την επιστροφή της ‘90s kinky κουλτούρας και τις 50 αποχρώσεις του γκρι που έκαναν το μυαλό πολλών να οργιάσει, η μόδα βρήκε και αυτή τρόπο έκφρασης μέσα από αυτήν την τόσο… σαδομαζοχιστική τάση.

Τι είναι το bondage style λοιπόν? Bondage ουσιαστικά σημαίνει ‘δέσιμο’, είναι το στυλ αυτό ρούχων (και φυσικά εσωρούχων) που έχουν πολλά ‘δεσίματα’ με δερμάτινα λουριά, μεταλλικές πόρπες, ζώνες, συμπαγείς ‘δομικούς’ κορσέδες, δερμάτινα κολάρα, κ.α. Μιλάμε λοιπόν για εκείνη την τάση που προφανώς και παραπέμπει σε ‘αφέντρες και σκλάβους’ και δεν ενδείκνυται για συνάντηση με το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων.

Απ’ την άλλη όμως, ένα κατά τα αλλά ‘νορμάλ’ ρούχο ή αξεσουάρ με bondage λεπτομέρειες, π.χ. ένα απλό μακρύ μαύρο φόρεμα με πλάτη από δερμάτινα λουριά, ένα φλατ gladiator πέδιλο με λουριά, ή ένα μαγιό με bondage λεπτομέρειες, είναι ακριβώς τόσο – όσο ώστε να δώσουμε την άγρια και σαγηνευτική πινελιά που απαιτεί αυτό το look..

Απολαύστε υπεύθυνα!
bondage-style-ταση-1-womanoclockbondage-style-womanoclockbondage-style-ταση-2-womanoclockbondage-style-ταση-3-womanoclockbondage-style-ταση-womanoclockbondage-style-ταση-4-womanoclock