Top 10 Trends: Τάσεις στα Μαγιό Καλοκαίρι 2016

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η βιομηχανία Swimwear βάζοντας στόχο να προσφέρει κάτι περισσότερο από ένα απλό μαγιό για το καλοκαίρι του 2016. Μαγιό που από το γυμναστήριο σε πάνε κατευθείαν στην πισίνα και μαγιό που σε πάνε από τη θάλασσα στο καφέ. Όπως θα δούμε παρακάτω, αθλητικού τύπου μαγιό και μαγιό που μοιάζουν με μπλούζες κατατάσσονται στις δημοφιλέστερες τάσεις (μεταξύ άλλων) της σεζόν για τα μαγιό καλοκαίρι 2016.

#1 Αθλητικό στυλ και High Neck Crop
Οι περισσότεροι σχεδιαστές παρουσίασαν ένα τέτοιο κομμάτι στην collection τους και η βιομηχανία μόδας το έφερε στην πρώτη γραμμή ως μία από τις δημοφιλέστερες τάσεις στα μαγιό 2016. Είτε εντελώς αθλητικό είτε ως high neck crop, τα νέα αθλητικά στιλ και σχέδια στα μαγιό του καλοκαιριού 2016 σε πάνε κατευθείαν από το γυμναστήριο στην πισίνα/θάλασσα ή και αντίθετα.

τασεις μαγιο 2016 καλοκαιρι womanoclock.gr
Robb & Lulu, Belusso, Chromat, Maaji, Victoria’s Secret

τασεις μαγιο 2016 καλοκαιρι womanoclock.gr

#2 Μαγιό 2016 με Μακρύ Μανίκι και Μαγιό που μοιάζουν με Μπλούζες
Αναφερόμαστε ακριβώς στη ίδια περίπτωση με την προηγούμενη. Εδώ ρίχνει όλο της το ενδιαφέρον η βιομηχανία μόδας για να προσφέρει περισσότερο ready to wear παρά ready to swim.

τασεις μαγιο 2016
Acacia, Acacia, Maaji, Robb & Lulu, Maxim
τασεις μαγιο 2016 καλοκαιρι womanoclock.gr
Salina, Salina, Salina, Agua de Coco, Agua de Coco

#3 Retro και High Waisted Μαγιό 2016
Το ρετρό ύφος το έχουμε αγαπήσει οπότε, ήταν αδύνατον να λείπει από τις πασαρέλες και από τις τάσεις μαγιό 2016. Μεγάλη ποικιλία από ρετρό patterns και high waisted σχέδια θα βρεθούν στην αγορά για τις όσες θέλουν να κρύψουν την κοιλίτσα ή για αυτές που έχουν υιοθετήσει το retro style.

τασεις μαγιο 2016
6 shore road by Pooja, Salina, Tori Praver, Gottex, Robb & Lulu

#4 Στραπλες και πάλι Στράπλες
Είτε σε ολόσωμα μαγιό, είτε σε μπικίνι, είτε σε retro style, τα στραπλες μαγιό του 2016 κερδίζουν τις εντυπώσεις και είναι ιδανικά για το μαύρισμα του καλοκαιριού καθώς δεν αφήνουν τα ανεπιθύμητα άσπρα σημάδια πάνω στο σώμα σου!
Τα είδαμε σε πολλούς σχεδιαστές με εκλεπτυσμένα σχέδια και sexy chic κομμάτια.

τασεις μαγιο 2016 καλοκαιρι womanoclock.gr
Mia Marcelle, Rebeca, Acacia, Mara Hoffman, Amuse Society

#5 Με κορδόνια Lace-Up  & Bondage
Μία ακόμη δημοφιλής τάση στα μαγιό του 2016 μας φέρνει πιο κοντά στο sexy style του καλοκαιριού. Τα νέα σχέδια με κορδόνια lace up ή Bontage θα αφήσουν τα σημάδια του μαυρίσματος στο σώμα σου αλλά παράλληλα θα κερδίσουν τα αντρικά βλέμματα. Η τάση αυτή με τα κορδόνια ξεκίνησε με τα Gladiator παπούτσια. Αυτή τη σεζόν τα κορδόνια έχουν γίνει πιο λεπτά και πηγαίνουν παντού, ειδικά στα γυναικεία παπούτσια (δες εδώ DIY Lace up Shoes: Βαρέθηκες τις Παλιές σου Γόβες, Μπαλαρίνες και Πέδιλα? Ανανέωσε τα με αυτόν Τρόπο – Τόσο Απλά.) Τώρα, υπάρχουν και στα μαγιό!

τασεις μαγιο 2016 καλοκαιρι womanoclock.gr
Maaji, Belusso, Maaji, Chromat, Chromat

#6 Ολόσωμα Μαγιό και Βαθύ ντεκολτέ
Κι επειδή το καλοκαίρι μας αρέσει το “λίγο” γυμνό, τα ολόσωμα μαγιό με βαθύ ντεκολτέ επιτρέπουν στο μάτι να βλέπει τόσο όσο χρειάζεται.

τασεις μαγιο 2016
Maxim, 6 shore road by Pooja, Gottex, Gottex, Filthy Haanz, Luli Fama

#7 Αγαπημένα Πλεχτά Μαγιό
Τα πλεχτά τα τελευταία χρόνια προσπαθούν να κερδίσουν έδαφος στη μόδα. Δε μπορούμε να πούμε ότι είναι αρκετά δημοφιλή αλλά μπαίνουν στις τοπ τάσεις μαγιό 2016 ως κάτι που ξεχωρίζει. Και η αλήθεια είναι τα νέα σχέδια σε πλεχτά μαγιό που είδαμε στην καλοκαιρινή collection Tommy Hilfiger, ξεχωρίζουν με το παραπάνω.

τασεις μαγιο 2016 καλοκαιρι womanoclock.gr
Luli Fama, Tommy Hilfiger, Tommy Hilfiger, Agua de Coco,

#8 Floral, Prints & Patterns
Λατρεύουμε τα prints και επειδή αυτή τη σεζόν βρισκόμαστε πιο κοντά στη φύση, τα πολύ εξωτικά prints και χρώματα, βρίσκονται στις πρώτες επιλογές των σχεδιαστών.

τασεις μαγιο 2016 καλοκαιρι womanoclock.gr
Lila Nikole, Acacia, Luli Fama, Frankie
τασεις μαγιο 2016 καλοκαιρι womanoclock.gr
Gottex, Maaji, Mara Hoffman, Maaji, San Lorenzo

#9 Μαγιό με βολάν
Έξω οι ώμοι και κίνηση με βολάν είναι από τα νέα σχέδια στα μαγιό του 2016. Θα βρεις πολλά και διαφορετικά. Να θυμάσαι μόνο ότι τα αποφεύγεις στην περίπτωση που το πάνω μέρος του σώματος είναι “γεμάτο”. Παραμένει όμως μία πολύ εντυπωσιακή επιλογή σε μαγιό και μπλουζάκι για μετά το μπάνιο.

τασεις μαγιο 2016 καλοκαιρι womanoclock.gr
Tori Praver, Mara Hoffman, Mia Marcelle

#10 Μαγιό με Κρόσια
Τα έχουμε δει και στις προηγούμενες σεζόν και παραμένουν στη μόδα για τα μαγιό 2016 καθώς προσφέρουν πλούσιο στήθος και κίνηση.

τασεις μαγιο 2016 καλοκαιρι womanoclock.gr
Luli Fama 2016