Ραντεβού για του Αγίου Βαλεντίνου. Do’ s and Don’ ts!

Η ημέρα για τους ερωτευμένους σιγά σιγά πλησιάζει. Πριν πάρεις τις αποφάσεις σου για το πώς θα οργανώσεις το ραντεβού με τον αγαπημένο σου, ρίξε εδώ μια ματιά για να είσαι σωστά προετοιμασμένη και να μην πέσεις… σε παγίδες!

1. Αν έχεις σκοπό να μαγειρέψεις στο σπίτι για τα μάτια του και μόνο… φρόντισε να διαλέξεις ένα φαγητό που γνωρίζεις πολύ καλά πώς να φτιάξεις. Είμαστε υπέρ των πειραματισμών στην κουζίνα αλλά ποτέ για επίσημα δείπνα! Τώρα αν είσαι εντελώς άπειρη με τη μαγειρική… σκέψου πόσο θα χαρεί όταν αντικρίσει στο τραπέζι τα αγαπημένα του σουβλάκια!

2. Προσοχή στο ντύσιμο! Φόρεσε κάτι που κολακεύει το σώμα σου και κυρίως εξιτάρει τη φαντασία του συντρόφου σου… Να ξέρεις ότι αυτό το παιχνίδι αρέσει πολύ στους άντρες! Βέβαια η επιλογή σου εξαρτάται πάντα από το πού θα είναι το ραντεβού. Άλλο το ντύσιμο για το wine bar και άλλο για το σπίτι.

αγιος-βαλεντινος-1-womanoclock3. Βάλε stop στη γκρίνια! Ειλικρινά, όταν είσαι σε ρομαντικό δείπνο είναι η πιο λάθος στιγμή για να ξεκινήσεις το «γρου γρου». Φροντίστε να περάσετε όμορφα κι άφησε τα παράπονα για αύριο!

4. Το πιο λάθος θέμα που μπορείς να συζητήσεις μια τέτοια μέρα, είναι το πού πηγαίνει επιτέλους αυτή η σχέση. Είναι η μέρα των ερωτευμένων, επομένως απολαύστε τον έρωτα και τα υπόλοιπα τα συζητάτε άλλη στιγμή. Εκτός αν ο καλός σου εμφανίσει το κουτάκι με το μονόπετρο. Εκεί πάμε πάσο!

5. Αν αρέσουν και στους δύο σας οι πρωτότυπες εμπειρίες και οι εκπλήξεις, υπάρχουν εταιρείες που προτείνουν ιδιαίτερα δώρα και μάλιστα ανάλογα με το ποσό που μπορείς να διαθέσεις. Αυτό το δώρο μπορεί να είναι ένα μασάζ, μάθημα ιππασίας ακόμη και οδήγηση Ferrari! Ένα τέτοιο δώρο σίγουρα θα του μείνει αξέχαστο!