Απίστευτο! Με Αυτό το Τρικ Ξεφορτώθηκε τα Μαύρα Στίγματα!

Οι περισσότεροι από μας πιθανότατα έχουμε ταλαιπωρηθεί πολύ από αυτά μικρά μαυρα στιγματα στο πρόσωπό μας και στη μύτη. Αυτές οι ενοχλητικές κουκκίδες έχουν μαύρα κεφάλια και είναι κοινά σε ανθρώπους με λιπαρά μαλλιά, λιπαρή επιδερμίδα, φραγμένους πόρους ή που κάνουν κακή διατροφή.

Η αιτία εμφάνισης τους διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο και προσδίδουν μια ανθυγιεινή εικόνα στο δέρμα. Εκτός από το πρόσωπο τα μαυρα στιγματα μπορεί να εμφανιστούν στη πλάτη, στα αυτιά και σε άλλα σημεία του σώματος όπου μπορεί να υπάρχουν ιδρωτοποιοί αδένες. Φραγμένοι αδένες και πόροι είναι η πιο συνηθισμένη αιτία εμφάνισης των στιγμάτων.

Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι τα μαύρα στίγματα δημιουργούνται από το βρώμικο περιβάλλον και προσπαθούν να τα ξεφορτωθούν τρίβοντας το πρόσωπό τους, αλλά αυτός δεν είναι και ο καλύτερος τρόπος να ξεφορτωθείς τα μαύρα στίγματα. Τώρα υπάρχει ένας απλός και αποτελεσματικός τρόπος για να απαλλαγούμε από τα δυσάρεστα σπυράκια χωρίς τη χρήση  καλλυντικών.μαυρα-στιγματα-2-womanoclock

Θα χρειαστείτε:

Μισό λεμόνι

3 σταγόνες μέλι

Προετοιμασία

Ρίξτε πάνω στο κομμένο λεμόνι 3 σταγόνες μέλι και τρίψτε με αυτό το πρόσωπό σας. Αφηστε το μέλι και το χυμό του λεμονιού να δράσουν για 5-7 λεπτά και μετά ξεβγάλτε με κρύο νερό. Τα θετικά αποτελέσματα θα γίνουν ορατά άμμεσα. Μπορείτε να επαναλάβετε τη θεραπεία 2 φορές την εβδομάδα

Λεμόνι: Ο λόγος που το χρησιμοποιούμε είναι εξαιτίας της οξύτητας του η οποία βοηθάει πολύ στη απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, ενώ ταυτόχρονα ευνοεί τη δημιουργία νέων. Χρησιμοποιώντας το λεμόνι, βοηθάμε να ανοίξουν οι πόροι και να καθαρίσει το δέρμα.

Μέλι: Το μέλι είναι ένα φυσικό αντιβιοτικό και ο ρόλος του σε αυτήν την θεραπεία είναι να απομακρύνει τη συσσωρευμένη σκόνη από τους πόρους του δέρματος, συσφίγγοντας τους, ενυδατώνοντας τους και δίνοντας μια καθαρότερη επιδερμίδα. Το μέλι είναι ένα ισχυρό όπλο κατά των βακτηριδίων. Αυτή η φυσική θεραπεία λειτουργεί διαφορετικά ανάλογα τον τύπο δέρματος. Το πόσο συχνά θα το χρησιμοποιήσετε εξαρτάται από τον τύπο του δέρματος σας .Γιαυτό το λόγο  είναι καλύτερο να το δοκιμάσετε 2-3 φορές την εβδομάδα προκειμένου να διαπιστώσετε πως λειτουργεί στο δικό σας δέρμα.

via