Φτιάξε μόνη σου τα πιο Minimal Asian Style Παντοφλάκια για Όλη την Οικογένεια!

Νομίζω έχετε καταλάβει πόσο αγαπάμε τα έξυπνα DIY, πόσο μάλλον όταν είναι και τόσο εύκολα! Οι Ασιάτες είναι άλλοτε γνωστοί για τις έξυπνες και ταυτόχρονα minimal κατασκευές και καλό είναι να παίρνουμε ιδέες. Ανακαλύψαμε λοιπόν αυτόν τον απλό τρόπο να φτιάξετε slippers για σας και τους αγαπημένους σας και φυσικά το μοιραζόμαστε. Το πράγμα έχει ως εξής: το μόνο που χρειάζεστε είναι τσόχα (χοντρή για να είναι πιο γερά) ή κάποιο κομμάτι δέρμα αν έχετε.

diy-asian-παντοφλακια-2-womanoclock

Για να καταλάβουμε το πατρόν του παρακάτω σχήματος, ουσιαστικά είναι η σόλα του ποδιού σας (το μάκρος) και στο πλάι το ΄καπάκι’ που ουσιαστικά θα διπλώσει, θα σκεπάσει το πόδι και θα ραφτεί στην άλλη μεριά.

diy-asian-παντοφλακια-1-womanoclock

Σχεδιάζετε λοιπόν το περίγραμμα του ποδιού σας πάνω στην τσόχα, σαν μια σόλα. Αντί όμως να καταλήξετε σε σκέτη σόλα συνεχίζετε να σχεδιάζετε το ΄καπάκι΄ ακολουθώντας το παραπάνω σχήμα, το οποίο και κόβετε. Το μόνο που μένει τώρα είναι να διπλώσετε και να ράψετε στην άλλη μεριά!

Tip: Για να φτιάξετε και τα δύο παντοφλάκια που είναι αντίθετα (δεξί – αριστερό) δεν χρειάζεται να σχεδιάζετε πάλι από την αρχή. Απλά βάλτε την μια τσόχα πάνω στην άλλη, κόψτε τις και αναποδογυρίστε την μία ώστε να είναι ανάποδα. Και καλοφόρετα!

diy-asian-παντοφλακια-3-womanoclock