Τι Δώρο να του πάρω? Δωρα Αγιου Βαλεντινου για Αντρες

Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι πολύ κοντά μας και το ερώτημα πάντα το ίδιο, τι δώρο να του πάρω; Αν είσαι κλασσική Βαλεντίνα, τότε θα ξεκινήσεις από τα δωρα Αγιου Βαλεντινου για αντρες που συμβολίζουν αυτήν την μέρα. Ευτυχώς με τα συμβολικά δώρα δεν χρειάζεται να ξοδέψεις αρκετά χρήματα, τώρα αν εσύ θες να το παρακάνεις it’s up to you!!

ΔΩΡΑ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ

Ένα αρκουδάκι για του Αγίου Βαλεντίνου είναι ότι πρέπει, για να του δείξεις τα τρυφερά σου αισθήματα!

αγιου βαλεντινου δωρα για αντρες-womanoclock.gr (19)

Ένα κουτί σοκολατάκια η μία μεγάλη σοκολάτα είναι μία εκ του ασφαλούς κίνηση, αν δεν είσαι σίγουρη για το αν είστε μαζί ή όχι.

Δωρα-Αγιου-Βαλεντινου-για-Άντρες-womanoclock

Μποξεράκι… ένα πολύ προσωπικό δώρο που έπεται συνέχεια…
αγιου βαλεντινου δωρα για αντρες-womanoclock.gr (12)

Ένα έξυπνο δώρο που μπορείς να κάνεις μόνο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, να του πάρεις μία κούπα με ένα τυπωμένο μήνυμα και που στο τέλος να χει και το άνομα σου. Έτσι! για να σε θυμάται κάθε πρωί που πίνει τον καφέ του. Μη δοκιμάσεις να του χαρίσεις αυτό το δώρο άλλη μέρα..Πιθανόν να σκεφτεί ότι θες να τον τυλίξεις!!
αγιου βαλεντινου δωρα για αντρες-womanoclock.gr (11)

Αν ή τσέπη σου δεν σηκώνει πολλά πολλά, μία κάρτα του Αγίου Βαλεντίνου με λόγια αγάπης που βγαίνουν από την καρδιά σου αρκεί.. Πίστεψε με θα το εκτιμήσει. Μην ξεχνάς και τις  Anti-Valentine’s Κάρτες για μας τις κυνικές

καρτα-του-αγιου-βαλεντινου-womanoclock

Αυτό το δώρο όπως και το επόμενο προειδοποιούν για μία κολασμένη νύχτα. Αν σας αρέσουν τα παιχνίδια, χαρίστε του ένα ζευγάρι χειροπέδες ή ένα σετ εσώρουχα..(εσείς θα τα φορέσετε)
αγιου βαλεντινου δωρα για αντρες-womanoclock.gr (6) εσωρουχα-για-του-αγιου-βαλεντινου-2016-10