Εσένα Σχηματίζεται το Γράμμα “Μ” στη Παλάμη σου; Δες τι σημαίνει

Σύμφωνα με πολλούς η γραμμές στην παλάμη των χεριών “μιλάνε” για το χαρακτήρα και το πεπρωμένο μας. Αλλά για αυτούς που έχουν το γράμμα Μ στην παλάμη τους λέγεται ότι είναι ιδιαίτεροι. Λέγεται ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι ιδιαίτερα χαρισματικοί, έχουν μεγάλη διαίσθηση και είναι καταλληλότεροι συνέταιροι για κάθε επιχείρηση.

Εάν ο αγαπημένος σας έχει το γράμμα Μ στην παλάμη του χεριού του πρέπει να γνωρίζετε ένα πράγμα, μην προσπαθήσετε να τον κοροϊδέψετε, να του πείτε ψέματα και να τον εξαπατήσετε, γιατί εξαιτίας της διαίσθησης του, πάντα θα ανακαλύπτει την αλήθεια.

χειρομαντεια-1-womanoclock

Οι γυναίκες που έχουν το γράμμα Μ στην παλάμη τους έχουν ισχυρότερη διαίσθηση από τους άντρες. Αν το έχουν και οι δύο πάλι επικρατεί η γυναίκα. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν την δύναμη να κάνουν τις αλλαγές που χρειάζονται και γιαυτό θα πρέπει να αρπάζουν τις ευκαιρίες της ζωής. Σύμφωνα με τις λαϊκές παραδόσεις, όλοι οι μεγάλοι προφήτες είχαν αυτό το σημάδι στην παλάμη τους. Αν ανήκεις στους ανθρώπους που έχουν το γράμμα Μ στο χέρι τους να ξέρεις πως είσαι ξεχωριστός

via