6 Τιπς για να Περάσετε Τέλεια στο Σπίτι του Αγίου Βαλεντίνου

Εννοείται ότι οι αποδράσεις και τα διάφορα που γίνονται εξω από το σπίτι για του Αγίου Βαλεντίνου είναι ευχάριστα για αυτή την ημέρα. Τη διαφορετικότητα όμως της ημέρας, και μάλιστα χωρίς να ξοδέψεις χρήματα (που σπανίζουν στις μέρες μας), μπορείς να την έχεις στο ίδιο σου το σπίτι.Ναι! Μπορεί να περνάτε εκεί πολλές νύχτες μαζί αλλά πίστεψέ με αυτή ημέρα θα είναι εντελώς διαφορετική από όλες τις άλλες! Θέλει απλά την κατάλληλη προετοιμασία και όρεξη για παιχνίδι! Βέβαια, αν δεν το’χεις και τόσο για το σπίτι μπορείς όλα τα παρακάτω να τα εφαρμόσεις και στο Ξενοδοχείο….

6 Προτάσεις για να Περάσετε Τέλεια στο Σπίτι την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

#1 Βρες το χρόνο να χαλαρώσεις

..πριν από τη μεγάλη βραδιά. Ένα ζεστό μπάνιο, προσωπική φροντίδα και περιποίηση είναι ότι πρέπει για να υποδεχτείς μια ερωτική περιπετειώδης νύχτα!

#2 Προετοίμασε το σπίτι φτιάχνοντας ατμόσφαιρα

Δημιούργησε μονοπάτια από ροδοπέταλα στο σπίτι για να δείξεις στο σύντροφό σου το “σωστό δρόμο”. Βάλε κεράκια παντού, για να κλείσεις όλα τα φώτα και να δημιουργήσεις μια ρομαντική ατμόσφαιρα. Φρέσκα λουλούδια δίνουν μια όμορφη πινελιά στο χώρο. Αν έχεις τζάκι, το ανάβεις, εννοείται!
Στρώσε μαξιλάρια στο χαλί ή εκεί που θα καθίσετε οι 2 σας (μπορείς να μεταφέρεις το στρώμα του κρεβατιού σου στο σαλόνι) και προετοιμάσου κατάλληλα ότι αυτός ο χώρος θα λερωθεί.
Άσε μια απαλή ερωτική μουσική να παίζει
Προετοίμασε το μπάνιο με full κεριά και αρωματικά χώρου για να απολαύσετε μαζί ένα ζεστό μπάνιο με άλατα.

6 Tips για να Περάσετε Τέλεια στο σπίτι την ημέρα του Αγίου Βλεντίνου

#3 Υποδέξου το σύντροφό σου με ένα αφροδισιακό ποτό

Μπορείς να το φτιάξεις μόνη σου εδώ, ένα ποτό που θα ζεστάνει το σώμα σας και θα απελευθερώσει χαρές και γέλιο (πιάνει, είναι δοκιμασμένο)!
Θα σου πρότεινα για αυτή την ημέρα να μη μαγειρέψεις και κουραστείς (ετσι, για να αλλάξουμε συνήθειες το 2016). Άσε που αν φάτε βαριά πάει όλη η προετοιμασία στράφη! Πρόσφερε μόνο ορεκτικό για το ποτό και όταν πεινάσετε…που θα πεινάσετε.. Μπορείς εύκολα να παραγγείλεις κάτι απ’έξω.

Δείτε ακόμα: Οργανώστε τη Βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου

#4 Βάλτε τα καλά σας

…και από μεσα και από έξω κυριολεκτικά. Το να ντυθείτε “καλά” αυτή τη νύχτα, ακόμα και αν είστε στο σπίτι, θα σας κάνει να νιώσετε όμορφα και πιο ερωτικά. Ειδικά αν βρήκες το χρόνο να χαλαρώσεις ή να προετοιμαστείς κατάλληλα και μέσα από τα ρούχα σου φοράς τα καινούρια σου εσώρουχα, τότε το σωστό ντύσιμο επιβάλλεται για να ανάψει τα αίματα.

6 Tips για να Περάσετε Τέλεια στο σπίτι την ημέρα του Αγίου Βλεντίνου

#5 Δειτε μια Ερωτικη Ταινια..

Δεν είναι κάτι που μπορείς να το κάνεις κάθε μέρα ούτε είναι ντροπή. Είναι η διαφορετικότητα που ταιριάζει στην ημέρα του Αγιου Βαλεντίνου. Αυτό θα σας βοηθήσει να ξετυλίξετε την ερωτική σας διάθεση και γνωρίσετε περισσότερο ο ένας τον άλλον από την αρχή.

#6 Παίξτε τα γνωστά επιτραπέζια παιχνίδια

που όποιος χάνει γδύνεται ή παίρνει μια συγκεκριμένη στάση
Είτε είστε ένα νέο ζευγάρι είτε είστε χρόνια μαζί αυτό το παιχνίδι θα σας θέσει κανόνες για ατελείωτη ευχαρίστηση.