Χώρισες; Δε Θέλει Κόπο, Θέλει Τρόπο για να Προχωρήσεις Παρακάτω!

Αγαπημένη χωρισμένη φίλη μας , αυτά συμβαίνουν και είναι στο πρόγραμμα. Δεν είσαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία. Όμως όσο και να στεναχωριέσαι αυτή τη στιγμή, να ξέρεις ότι σίγουρα δεν ήρθε το τέλος του κόσμου! Εμείς αυτό που οφείλουμε να κάνουμε δεν είναι να σε παρηγορήσουμε μια και είναι θέμα χρόνου να συνέλθεις, αλλά να δώσουμε τη συμβουλή μας για να περάσεις τη φάση του χωρισμού όσο πιο ανώδυνα γίνεται!

1. Κλάψε! Ένας χωρισμός είναι ένας μικρός θάνατος, λένε, και δεν έχουν άδικο. Ξέσπασε λοιπόν και άσε τους εγωισμούς και τα «δε με νοιάζει». Πρόσεξε όμως να το κάνεις μόνο μπροστά σε φίλους ή μόνη σου και ποτέ μπροστά του!

2. Όχι, να μην του στείλεις μήνυμα, ούτε να τον πάρεις τηλέφωνο.
Το χειρότερο πράγμα που μπορείς να κάνεις. Στη συναισθηματική φάση που βρίσκεσαι, αν επικοινωνήσεις μαζί του το μόνο που θα καταφέρεις είναι να πεις βαριές κουβέντες και να βγάλεις έναν κακό εαυτό. Δώσε στον εαυτό σου τον χρόνο να δεχθεί το γεγονός του χωρισμού και να ξεσπάσει. Αν επικοινωνεί εκείνος, καλύτερα να μην ενδώσεις. Ας τα πείτε κάποια στιγμή που θα είσαι πραγματικά ήρεμη.

χωρισμος-1-womanoclock3. Όχι, να μη λυπηθείς καθόλου αν δεν επικοινωνήσει ποτέ.
Το λάθος που κάνουμε εμείς οι γυναίκες είναι ότι δεν σκεφτόμαστε απλά. Ανεξάρτητα από το ποιος χώρισε ποιόν, όταν δεν τα βρίσκουμε με έναν άνθρωπο, σημαίνει πολύ απλά ότι δεν ήταν ο κατάλληλος για εμάς. Αν ήσασταν κατάλληλοι ο ένας για τον άλλον, θα χωρίζατε;

4. Όταν χωρίζεις, βοηθά πάρα πολύ είτε να αλλάξεις σπίτι, είτε να κάνεις ένα ταξίδι. Το καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι εποχές για τέτοια σχέδια, αλλά δεν είπαμε να πας στις Μαλδίβες. Μέσα σε μιάμιση ώρα μπορείς να πας, έστω και με τα ΚΤΕΛ, σε πολύ όμορφα μέρη. Όσο για τη μετακόμιση, δοκίμασε να αλλάξεις τη διακόσμηση του σπιτιού σου. Πίστεψέ μας, βοηθάει πολύ!

5. Γιατί να περιοριστείς σε ένα ταξίδι ή σε μια μετακόμιση; Μπορείς να αλλάξεις τα πάντα αν το θέλεις!
Χάσε τα περιττά κιλά, ξεκίνα ένα σπορ και εννοείται ότι θα συμβουλευτείς έναν στυλίστα για το νέο σου look σε μαλλιά και ρούχα!

Όσο και να πονάς αυτή τη στιγμή, έχε στον νου σου ένα πράγμα: ότι τίποτα καλό ή κακό δεν κρατάει για πάντα. Ναι, είσαι χάλια τώρα αλλά… ΤΩΡΑ! Είναι θέμα χρόνου για να ξεπεράσεις μια κατάσταση, να αισθανθείς καλά με τον εαυτό σου και φυσικά να υποδεχθείς έναν νέο έρωτα! «Ναι, καλά» θα πεις τώρα. Χμμ…Βάζεις ένα στοίχημα;