Νέα Χρονιά, Νέοι Στόχοι!

Καλή χρονιά και από εμάς! Ευχόμαστε σε όλες, αυτή η χρονιά να φέρει τα καλά που δεν έφερε η προηγούμενη! Για να είμαστε όμως ειλικρινείς… τίποτα δεν συμβαίνει αν εμείς δεν το προκαλέσουμε! Γι’ αυτό, βάλε τις προτεραιότητές σου στη λίστα και σήκωσε τα μανίκια γιατί έχεις δουλειά!

Όποιες και να είναι οι επιθυμίες σου, να έχεις πάντα στο μυαλό σου τα παρακάτω:

1. Σ’ αυτή τη ζωή τίποτα δεν χαρίζεται. Θέλει κόπο το καθετί, πώς να το κάνουμε. Για άλλους λίγο, για κάποιους άλλους περισσότερο. Ωστόσο να είσαι σίγουρη ότι καμία προσπάθεια δεν πήγε ποτέ χαμένη. Ακόμη κι αν δεν φτάσεις στον επιθυμητό στόχο, πάντα έχεις κάτι να κερδίσεις.

2. Μην αποκαλύπτεις τους στόχους σου. Είναι κάτι που θα το κρατήσεις για τον εαυτό σου. Άλλωστε τίποτα δε μένει κρυφό για πολύ καιρό!

3. Δεν είναι ανάγκη να πέσεις με τα μούτρα στη δουλειά! Σιγά σιγά και με ηρεμία θα φτάσεις ακριβώς εκεί που θέλεις, εφόσον το θέλεις. Αλλά το θέμα δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα, πρέπει και να απολαύσεις και την ίδια την προσπάθεια!

4. Αν είναι ανάγκη, μην ντραπείς να ζητήσεις βοήθεια και καθοδήγηση. Πολλές φορές παιδεύουμε το μυαλό μας με κάτι που μπορεί τελικά να γίνει πολύ απλό, χάρη σε 2 – 3 συμβουλές. Σκέψου αν υπάρχουν γύρω σου άτομα που εμπιστεύεσαι και τότε μπορεί όλα να γίνουν πιο ξεκάθαρα.

5. Όσο μπορείς, απόφυγε τα χρονικά όρια. Αν θέλεις να προετοιμαστείς για κάποιο μεταπτυχιακό, όντως υπάρχουν. Αν όμως θέλεις να μάθεις καλά μια ξένη γλώσσα ή να χάσεις τα κιλά που σε παιδεύουν, αυτό δεν είναι ανάγκη να το κάνεις μέσα σε 3 μήνες. Πάρε τον χρόνο σου, φτιάξε το πρόγραμμά σου και θα δεις ότι με την ηρεμία μπορείς να καταφέρεις πολλά!