Μακρύ Καρέ: το απόλυτο Hair Trend του 2016

Ψάχνεις κουρεματα για μακρια μαλλια 2016? Είσαι στο κατάλληλο άρθρο και σου προτείνουμε να υιοθετήσεις σύντομα (πριν παραφορεθεί αρκετά) το απόλυτο Hair Trend του 2016! Μην ξεχνάμε ότι το καρέ κούρεμα γενικότερα και ειδικά το κοντό ήταν και θα παραμείνει μία από τις τοπ τάσεις στα κουρέματα μαλλιών για τη σεζόν 2015-2016, όπως είδαμε στο άρθρο Latest Hairtrends 2015-2016: Κοψε τα Μαλλια σου Καρε.

Το νέο Trend με το όνομα long bob haircut ή αλλιώς το μακρύ καρέ κούρεμα έχει αναμφίβολα κερδίσει τις καρδιές μας και είναι το haircut που θα μονοπωλήσει το 2016. Από τα catwalks των celebrities έως τις διάσημες Ελληνίδες της showbiz, το μακρυ καρε κουρεμα έδωσε ρέστα και αγαπήθηκε ολοκληρωτικά από τους hairstylists. Όσες το δοκίμασαν και εντέλει το υιοθέτησαν μας έδωσαν τις καλύτερες ιδέες για τα long bob haircuts σε wavy και grunge εκδοχές, που σίγουρα θα μας πείσουν να το τολμήσουμε.

Υιοθέτησε κι εσύ το μακρύ καρέ μέσα στο 2016 και ανανέωσε το beauty look σου καθώς είναι ένα κούρεμα ιδανικό για όσες φοβούνται να κόψουν τα μαλλιά τους, αλλά κατάλληλο και για αυτές που θέλουν να τα μακρύνουν. Επίσης, το long bob haircut δίνει απεριόριστες δυνατότητες στο styling μαλλιών αλλά και το look μας: Αυστηρό, ίσιο haisrtyle για κομψό look, wavy για πιο boho και rock ύφος ή vang για το κλασσικό και αγαπημένο retro… η επιλογή είναι δική μας!

Το καρέ φοριέται με όλες τις τάσεις και ταιριάζουν με όλα τα χρώματα μαλλιών από μονόχρωμα έως και ombre.

[URIS id=19516]