Γυναικεία Μυστικά που οι Άντρες δεν Πρέπει να Μάθουν Ποτέ!

Έλα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις μυστικά από το αγόρι σου. Όλες έχουμε και πάντα θα έχουμε! Ορισμένα τα κρατάμε για να μην χαλάσουμε την εικόνα μας και τα υπόλοιπα… επειδή απλά ντρεπόμαστε!

1. Έχεις «αποκαλύψει» λάθος αριθμό για τους άντρες που έχεις κάνει σεξ. Λίγες είναι οι γυναίκες που είναι ειλικρινείς. Πριν κάνουμε τέτοιες ανακοινώσεις, είναι σίγουρο ότι προηγείται μια μικρή αφαίρεση ή έχουμε έναν δικό μας στάνταρ αριθμό που χρησιμοποιούμε.

γυναικεια-μυστικα-2-womanoclock2. Παίρνεις πόζες και εκφράσεις στον καθρέφτη από την εφηβεία σου και δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσεις. Μη νιώθεις άσχημα. Μπορεί να κοντεύεις ή να είσαι πάνω από 30, αλλά μέσα σου νιώθεις 16άρα! Άσε που το ίδιο θα κάνουν και οι άντρες…

3. Δεν συμπαθείς καθόλου τους γονείς του ή τα αδέρφια του. Ωστόσο εκείνος δεν έχει ιδέα, για να μην πούμε ότι πιστεύει το ακριβώς αντίθετο. Άλλωστε, πώς θα τον φέρεις με τα νερά σου αν του δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα; Πάντως, πέρα από την πλάκα, η προσποίηση σε τέτοια θέματα δεν είναι καλό πράγμα. Άλλωστε, πόσο καιρό θα μπορείς να το κάνεις;

4. Θα τον προτιμούσες πιο ψηλό, πιο όμορφο, πιο γυμνασμένο, πιο… γενικά! Παρ’ όλα αυτά είσαι μαζί του διότι κάτι καλό θα έχει αυτός ο άνθρωπος… Μη νομίζεις, κι εκείνος θα σε ήθελε με κάπως μεγαλύτερο στήθος, οπίσθια (που να είναι και στητά), λίγο πιο ξανθιά, λίγο πιο μελαχρινή… Αλλά μην ανησυχείς, ούτε κι εκείνος θα σου το πει ποτέ!

5. Κάθε φορά που βλέπουμε μια γυναίκα πιο όμορφη, πιο έξυπνη, πιο αδύνατη από εμάς… νιώθουμε μια μαχαιριά στα σπλάχνα! Όσο τέλεια κι αν είναι η εικόνα της, πάντα προσπαθούμε να βρούμε κάποιο ελάττωμα, μόνο και μόνο από ζήλεια.

friends-drinking-beer

6. Όταν είμαστε μόνες στο σπίτι, κάνουμε ακριβώς τις ίδιες καφρίλες με τους άντρες. Όταν τρώμε πχ
ρευόμαστε με όλη μας την ψυχή και διάφορα άλλα που δεν χρειάζεται να αναφέρουμε γιατί μπορείς να τα φανταστείς!

7. Όταν βγαίνουμε πρώτο ραντεβού έχουμε πολύ μα πολύ άγχος. Μπορεί να δείχνουμε cool αλλά δεν είμαστε καθόλου. Άσε που ενώ φαίνεται ότι δεν έχουμε πρόθεση για φιλιά… από μέσα μας παρακαλάμε! (Αυτό βέβαια εφόσον μας αρέσει ο άλλος).

8. Έχουμε παρουσιάσει τουλάχιστον μια φορά ένα φαγητό ή γλυκό ως… δικό μας δημιούργημα, αλλά στην πραγματικότητα μας το έφτιαξε η μανούλα! Καλά, αυτό είναι πταισματάκι, αλλά φρόντισε να μην το λες και πολύ συχνά γιατί θα σου ζητήσουν να μαγειρέψεις όταν δεν θα μπορεί η μανούλα και τότε είναι που θα γίνουν… τα αποκλυπτήρια!