Ακόμα 6 DIY Αποκριάτικες Στολές Κομψές και Θηλυκές..

Συνεχίζουμε κορίτσια με ακόμα 6 diy αποκριατικες στολες, ασυνήθιστες και θηλυκές. Μην ανησυχείτε, δεν πρόκειται να σας βάλουμε να φορέσετε τίποτα κελεμπίες και πλερέζες, αντίθετα θα αναδείξουμε τα κάλλη σας και θα υπερτονίσουμε τα ωραία χαρακτηριστικά σας . Η στολές που επιλέξαμε είναι κομψές, δυναμικές και μερικές από αυτές απαιτούν και μπόλικο μακιγιάζ, που ως γνωστόν λατρεύουμε τις απόκριες..

Diy Αποκριάτικη στολή Τσιγγάνα
diy-αποκριατικες-στολες-1-womanoclock

Να σε πω τη μοίρα σου-να σε πω το ριζικό σου; Δεν έχετε παρά μόνο να φορέσετε μία μακριά πολύχρωμη φούστα με ένα off shoulder μπλουζάκι, μην ασχοληθείτε και πολύ να ταιριάξετε τα χρώματα, όσο πιο αταίριαστα τόσο καλύτερα. Φορέστε μια μαντήλα στο κεφάλι σας με ένα ωραίο λελουδικό, βάλτε ότι φο μπιζού έχετε( μη ξεχάσετε τα ντρίκι-ντρίκι βραχιόλα στο χέρι), μία τράπουλα και είστε έτοιμες.

Diy Αποκριάτικη στολή Storm – Avengers

diy-αποκριατικες-στολες-2-womanoclock

Σέξι και όποιος αντέξει. Ποιος δεν θα ήθελε να έχει δίπλα του μία γυναίκα σαν τη storm; εεε κανένας!!! Αυτή η diy αποκριάτικη στολή έχει μερικά έξοδα, όπως η περούκα και οι φακοί επαφής. Κατά τα άλλα φορέστε δερμάτινο παντελόνι, μπλούζα, γάντια και είστε έτοιμη για μάχη

Diy Αποκριάτικη στολή Elvira – Οικογένεια Άνταμς

diy-αποκριατικες-στολες-3-womanoclock

Ένα αποκαλυπτικό μακρύ, μαύρο, φόρεμα, μία ζώνη και ένα ζευγάρι 12ποντες μαύρες γόβες, θεωρώ πως όλες έχουμε στη ντουλάπα μας. Φτιάξτε τα μαλλιά σας( αρκεί να έχετε το σωστό μήκος και χρώμα, αλλιώς περούκα), βάψτε τα νύχια σας μαύρα και αγοράστε μόνο ένα μικρό στιλέτο που θα κρύβετε στη ζώνη σας.

Diy Αποκριάτικη στολή Γκέισα

diy-αποκριατικες-στολες-4-womanoclock

Αυτή η στολή δεν είναι και τόσο πρωτότυπη, αφού όλες έστω και μια αποκριά έχουμε ντυθεί γκέισες, αλλά εξακολουθεί να μας αρέσει και να είναι από τις πρώτες στη λίστα diy αποκριατικες στολες για το 2016.

Diy Αποκριάτικη στολή Μαλέφισεντ

diy-αποκριατικες-στολες-5-womanoclock

Αυτή η στολή έκανε το ντεμπούτο της το 2014 όταν κυκλοφόρησε και η ταινία.. Τέλεια στολή αλλά στην αρχή ήταν  λίγο δύσκολο να τη φτιάξουμε με τα χεράκια μας.. Τώρα πλέον έχουμε διάφορες επιλογές για να χαμηλώσουμε το κόστος, αλλά και πάλι χρειάζονται δεξιότητες. Μπορείτε με σύρμα και με τα δικά σας μαλλιά να φτιάξετε τα κέρατα της μαλεφισεντ, στο youtube θα βρείτε αρκετά βιντεάκια που θα σας βοηθήσουν,

Diy Αποκριάτικη στολή Τσιτάρα- Θάντερκατς

diy-αποκριατικες-στολες-womanoclock

Αυτήν την στολή τη διάλεξα γιατί η Τσιτάρα ήταν και παραμένει η αγαπημένη μου (υπερ) ηρωίδα. Μία εύκολη diy αποκριάτικη στολή για να ντυθείτε τις απόκριες του 2016 που έχει δυναμισμό, προσωπικότητα και γοητεία.

Ελπίζω να σας άρεσαν οι diy αποκριατικες στολες που επιλέξαμε και να σας εμπνεύσουν θετικά!!