Δες πως Φοριουνται τα Oxford Shoes ( ή Brogues)

Δεν ξέρω αν μπορώ να είμαι αντικειμενική με τα συγκεκριμένα παπούτσια καθώς είμαι φανατική οπαδός τους κάμποσα χρόνια τώρα, και μάλλον και για τα επόμενα. Οπότε ίσως να ήταν καλύτερα να αναφέρω με τι δεν φοριούνται, αφού μπορούμε να τα συνδυάσουμε με σχεδόν τα πάντα. Ας ξεκινήσουμε όμως με το γιατί τέλος πάντων τα oxfords (ή brogues για τους Βρετανούς) αποτελούν την ιδανική επιλογή για τα περισσότερα ντυσίματα. Καταρχήν είναι θέμα στυλ και άποψης! Εκφράζουν κάτι το σοβαρό-επαγγελματικό-ανδρογυνέ και ταυτόχρονα sexy. Είναι ο ορισμός της άνεσης είτε σε φλατ είτε σε platforms. Ας δούμε τελικά πως φοριουνται τα oxford shoes και όπως προείπαμε φοριούνται με σχεδόν τα πάντα:

Πως φοριουνται τα oxford shoes

Με boyfriend / mom jeans, skinny παντελόνια, πιο χαλαρά σε ίσια γραμμή αρκεί όλα τα παραπάνω να ειναι πάνω από το ύψος του ασταγάλου, ή με γυρισμένο ρεβέρ.

-Με κολάν, cullottes, σορτς και σαλοπέτες

-Με φούστες όλων των ειδών, κοντές, μακριές, μίντι, πλισέ, κλος, κλπ

-Με φορέματα πάλι σε όλα τα μήκη, φαρδιά αλλά και στενά

Tip: Στα παντελόνια προτιμήστε να φορέσετε τα oxfords με καλτσάκια με σχέδια που φαίνονται κάτω από το ρεβέρ και στις φούστες / φορέματα με ψηλές λεπτές κάλτσες στο ύψος του γονάτου.

Enjoy!

oxford-shoes-πως-φοριουνται-womnaoclock

oxford-shoes-πως-φοριουνται-2-womanoclock
πως φοριουνται τα oxford shoes-1-womanoclockπως φοριουνται τα oxford shoes-4-womanoclock πως φοριουνται τα oxford shoes-5-womanoclock