6 Λεπτομέρειες που Μαρτυρούν την Καλή Φίλη!

Όλες έχουμε φίλες, η αλήθεια όμως είναι ότι ελάχιστες θα κάνουν τη διαφορά! Είναι οι άνθρωποι που με τις πράξεις τους μας κάνουν να νιώθουμε τη σιγουριά ότι θα είναι για πάντα στο πλευρό μας. Δες λοιπόν ποια σημάδια δείχνουν ότι έχεις δίπλα σου μια πραγματικά καλή φίλη!

1. Όταν έχεις τα νεύρα σου, δεν σε παρεξηγεί. Αντίθετα, επειδή σε ξέρει, σου δίνει χρόνο για να συνέλθεις και εννοείται ότι δεν σου κρατά καμιά κακία.

2. Είναι ο άνθρωπος που θα πεις ένα μυστικό και ξέρεις αποδεδειγμένα ότι δεν πρόκειται να ανοίξει το στόμα της σε κανέναν. Το είπες σ’ αυτήν; Είναι σαν να μην το είπες πουθενά!η-καλυτερη-μου-φιλη-womanoclock

3. Ξέρει τί σε κάνει χαρούμενη και γι’ αυτό όποτε είσαι στις μαύρες σου, φροντίζει να νιώσεις καλά, έστω για λίγο! Μα ένα κουτί σοκολατάκια, μα ένα καινούριο κραγιόν, σίγουρα κάτι θα βρει για να κάνει να χαρείς!

4. Σου λέει πάντα την αλήθεια. Όπως θα σου πει ότι πάχυνες, έτσι θα σου πει ότι σήμερα είσαι πανέμορφη. Έτσι είναι οι πραγματικές φίλες!

5. Εννοείται ότι θα σου σταθεί σε οποιαδήποτε δυσκολία αλλά το κυριότερο είναι ότι θα χαρεί με τη δική σου χαρά, που είναι και πιο δύσκολο! Ακόμη κι αν εκείνη έχει προβλήματα στη ζωή της που για σένα είναι λυμένα, δεν θα σκεφτεί ούτε μία στιγμή «γιατί αυτή κι όχι εγώ;». Αυτό βέβαια δεν είναι μόνο από την αγάπη που σου έχει, σημαίνει ότι είναι καλής πάστας άνθρωπος γενικότερα.

6. Όπως την εκτιμάς εσύ, άλλο τόσο σ’ εκτιμά κι εκείνη! Σου δείχνει πάντα ότι σε θαυμάζει και είναι υποστηρικτική με ό,τι κι αν αποφασίζεις ακόμη κι αν εκείνη σε συμβουλεύει για το αντίθετο!