Πολυτέλεια στην Περιποίηση της Επιδερμίδας… με Σαμπάνια!

Έγινες μεγάλη κοπέλα, πήρες τη ζωή στα χέρια σου, ταλαιπωρήθηκες, έμαθες, έπεσες, ξανασηκώθηκες… όσο να πεις, ένα μπουκάλι σαμπάνια το αξίζεις και με το παραπάνω! Εμείς βέβαια, σου προτείνουμε να πιείς ένα – δυό ποτηράκια, γιατί το υπόλοιπο θα το προσφέρεις… στο δέρμα σου!

Ιστορία

Η τέχνη της παραγωγής της σαμπάνιας τοποθετείται χρονικά στο τέλος του 17ου αιώνα και αποδίδεται στον Dom Pierre Perignon, έναν βεβεδικτίνο μοναχό ο οποίος ανακάλυψε τυχαία τη μέθοδο της παραγωγής ενός νέου τύπου κρασιού με φυσαλίδες. Σαμπάνια, ονομάζεται αποκλειστικά και μόνο το αφρώδες κρασί που παράγεται στην περιοχή της Καμπανίας στη Γαλλία. Οτιδήποτε άλλο ορίζεται ως «αφρώδης οίνος».

Θρεπτική Αξία

Έχει ακριβώς τις ίδιες ιδιότητες με το κρασί. Είναι όμως πιο εμπλουτισμένη γιατί αποτελείται από 3 διαφορετικές ποικιλίες σταφυλιών υψηλής ποιότητας, των οποίων η καλλιέργεια γίνεται σε οργανικό, βιολογικό χώμα. Προσφέρει στον οργανισμό απίστευτο πλούτο βιταμινών, σακχάρων, αμινοξέων, ιχνοστοιχείων και τανινών.

Δράση στην Επιδερμίδα και τον Οργανισμό

  • Θρέφει, τονώνει, είναι αντιοξειδωτική και αποτοξινωτική. Επίσης βοηθά στο αδυνάτισμα!

Μάσκα προσώπου, με σαμπάνια, άργιλο και ρίγανη.

  • Συμβάλλει στη ρύθμιση της λιπαρότητας. Ιδανική για λιπαρή επιδερμίδα που γυαλίζει από το πολύ σμήγμα.

Υλικά

2 κουταλάκια σαμπάνια

1 κουταλάκι λευκή άργιλο

½ κουταλάκι τρίμμα ρίγανης

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να γίνουν ομοιόμορφο μείγμα.

Εφαρμογή

Απλώνουμε ένα λεπτό στρώμα από τη μάσκα στην επιδερμίδα μας, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Την αφήνουμε να δράσει 20 λεπτά και ξεπλένουμε με δροσερό νερό.

Λοσιόν σώματος με σαμπάνια και τσάι.

  • Είναι αδυνατιστική και έχει εξαιρετικές αντιοξειδωτικές και θρεπτικές ιδιότητες.

Υλικά

100ml σαμπάνια

100ml πράσινο τσάι

Εκτέλεση

Βράζουμε μία κούπα πράσινο τσάι και, αφού κρυώσει, προσθέτουμε τη σαμπάνια. Τοποθετούμε τη λοσιόν σε γυάλινο μπουκάλι και την ανακινούμε πριν από κάθε χρήση.

Εφαρμογή

1. Την χρησιμοποιούμε σαν σέρουμ σώματος κάνοντας επάλειψη στην επιδερμίδα για να ενισχύσουμε τη θεραπεία αδυνατίσματος πριν από την κρέμα σώματος.

2. Δύο φλιτζάνια την ημέρα από το μείγμα πριν από τα γεύματα, βοηθάει πάρα πολύ στο αδυνάτισμα λόγω της αποτοξινωτικής του δράσης.

3. Τη χρησιμοποιούμε αντί για τονωτική λοσιόν έπειτα από τον καθαρισμό του προσώπου. Κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορούμε να τονώσουμε και να ενδυναμώσουμε την επιδερμίδα με τη λοσιόν.