Αποκτήστε Φυσικό Strobing στο Δέρμα σας Χωρίς Προϊόντα Highlighter

Ακριβώς όπως περιμέναμε, η νέα αυτή τάση ήρθε για να μείνει. Το strobing όπως έχουμε ξαναπεί, γεννήθηκε μέσα από την ανάγκη της μόδας να επιστρέψει στη φυσικότητα.. Στο εμπόριο κυκλοφορούν ήδη αρκετά προϊόντα μακιγιάζ για να πετύχετε ένα φυσικό strobing στο πρόσωπό σας, σε πολλές αποχρώσεις, κατάλληλα για όλους τους τόνους  δέρματος (όσο πιο κοντά στο skintone σας, τόσο φυσικότερο αποτέλεσμα).

Το θέμα όμως είναι… πως πάλι με προϊόντα προσπαθούμε να πετύχουμε φυσικό αποτέλεσμα. Δε λέω, σίγουρα και αυτά χρειάζονται, αλλά το φυσικό strobing στο πρόσωπο, είναι αυτό που δίνει νεανική όψη. Να θυμάστε!!! η καθαρή, ενυδατωμένη και λαμπερή επιδερμίδα είναι βασικές προϋποθέσεις για να το πετύχετε.

Strobing

strobing-μακιγιαζ-womanoclock

Για φυσικό Strobing λοιπόν φροντίζουμε το δέρμα μας! Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια πληθώρα προϊόντων πρωί, βράδυ. Μια απλή ρουτίνα περιποίησης του προσώπου, λειτουργεί μια χαρά αν κάνετε τα εξής:

Απολέπιση

Πρώτα απ ‘όλα, θα πρέπει να κάνετε απολέπιση τουλάχιστον τρεις με πέντε ημέρες την εβδομάδα. Όταν κάνετε απολέπιση και απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, στα σημεία που το δέρμα είναι καθαρότερο, θα φανεί πιο φωτεινό και πιο νεανικό. Η απολέπιση θα πρέπει να είναι ήπια για καθημερινή χρήση, ώστε να μην ερεθίζει το δέρμα σας.

Προϊόντα περιποίησης

Μετά την απολέπιση είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιήσετε έναν ενυδατικό ορό λάμψης ή ένα έλαιο». Αντί για προϊόντα μακιγιάζ για strobing, προμηθευτείτε προϊόντα λάμψης που αποκαλύπτουν τη φυσική γυαλάδα του προσώπου. Η πλούσια σύνθεσή τους απορροφάται από το δέρμα ευκολότερα από μία κρέμα..Αυτό είναι ένα βασικό μυστικό

Νέα τεχνική φωτοσκίασης