Beauty Tips για Δροσερό και Νεανικό Πρόσωπο

Δροσερό, φρέσκο και νεανικό πρόσωπο είναι κάτι που επιθυμούμε όλες οι γυναίκες και πασχίζουμε για να το καταφέρουμε. Για να το πετύχεις αυτό, όταν ξυπνάς και πριν πέσεις για ύπνο, πρέπει να περιποιηθείς το δέρμα σου. Δεν είναι τυχαίο ότι όλοι οι πλαστικοί χειρουργοί αλλά και πολλές διάσημες πελάτισσές τους, υποστηρίζουν ότι ειδικά το βράδυ το δέρμα χρειάζεται έναν πολύ πολύ καλό καθαρισμό.

Αυτό που θα χρειαστείς λοιπόν, είναι τα σωστά προϊόντα για την επιδερμίδα σου και εννοείται όσο πιο μυστικα-ομορφιας-για-λαμπερο-δερμα-ροδονερο-womanoclock.grφυσικά τόσο το καλύτερο. Α! πρέπει, να σου μαρτυρήσουμε ότι μετά τον καθαρισμό με σαπούνι, δεν υπάρχει καλύτερη λοσιόν για το δέρμα σου από το ροδόνερο.

Εκτός από τον καθαρισμό, όρισε μία ημέρα της εβδομάδας που θα ασχολείσαι λίγο περισσότερο με το δέρμα σου. Διάλεξε ποια από τις υπέροχες σπιτικές μάσκες που σου προτείνουμε θέλεις να χρησιμοποιήσεις και εφάρμοζέ την με ευλάβεια. (Δες εδώ γιατί πρέπει να προτιμάς τα φυσικά καλλυντικά )αλλά και πώς να τα φτιάξεις μόνη σου. Δεν υπάρχει περίπτωση να μη δεις διαφορά στο πρόσωπό σου.

Έχω μαύρους κύκλους! Τι να κάνω; Αρχικά να κοιμάσαι περισσότερο. Όταν έχουμε μαύρους κύκλους, σημαίνει ότι κουραζόμαστε αρκετά, δεν κοιμόμαστε τις ώρες που ζητά ο οργανισμός μας και γενικά δεν χαλαρώνουμε όσο πρέπει. Η πλέον γνωστή συνταγή, είναι οι φέτες από πατατούλες. Κόψε μια πατάτα στη μέση, κόψε άλλες δύο ροδέλες και βάλε τις πάνω στα μάτια σου. Άφησέ τες περίπου ένα τέταρτο και θα δεις τα μάτια σου πολύ πιο ξεκούραστα.

Ένας άλλος τρόπος για να διώξουμε τους μαύρους κύκλους, είναι το δεντρολίβανο. Φτιάξε μπόλικο αφέψημα (δηλαδή βράσε νερό και άφησε τα φύλλα μέσα πάνω από δέκα λεπτά). Όταν το αφέψημα κρυώσει, βάλ’ το σε παγοκυψέλες και άφησέ το στην κατάψυξη. Την επόμενη μέρα θα έχεις έναν σωρό μυστικα-ομορφιας-για-λαμπερο-δερμα-κρεμα-προσωπου-womanoclock.grπαγάκια από δεντρολίβανο! Πάρε ένα παγάκι και για δέκα λεπτά σχημάτισε οκτάρια γύρω από τα μάτια σου. Το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει! Επίσης δες εδώ τι μπορείς να κάνεις με τα φακελάκια από το τσάι σου! (Όλες οι παραπάνω συμβουλές, είναι της αισθητικού Δήμητρας Γουλά – www.dimitragoula.gr).

Κάτι πολύ σημαντικό που πολλές γυναίκες παραλείπουν, είναι η κρέμα ματιών. Αν είσαι στα 30, σου συστήνουμε να αρχίσεις να την χρησιμοποιείς. Μη ξεχνάς να χρησιμοποιείς την κρέμα ημέρας σου που φυσικά θα πρέπει να έχει υψηλό δείκτη προστασίας.