Συνδύασε Σωστά τα Neutrals Χρώματα του Χειμώνα 2016

Μάθε πως να συνδυασεις τα ρουχα σου σε neutrals αποχρώσεις με άλλα χρώματα ώστε να δείχνουν καινούρια τη νέα σεζόν!
Τα neutrals ανοιχτά χρώματα είναι διαχρονικά και σίγουρα διαθέτεις μερικά ή αρκετά από αυτά στην ντουλάπα σου. Και γι αυτό έχουμε ευχάριστα νέα! Μπορείς να τα φορέσεις το Χειμώνα του 2016 και να δείχνουν ολοκαίνουρια αλλά και πολύ εντυπωσιακά. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τηρήσεις μερικούς κανόνες στους συνδυασμούς χρωμάτων. Έτσι, ένα παντελόνι σε neutral απόχρωση που μπορεί να το έχεις ξεχάσει στην ντουλάπα σου μπορεί να συμβάλει στη δημιουργία του αγαπημένο σου in fashion outfit.

πως να συνδυασεις τα ρουχα σου το 2016  - neutral αποχρώσεις με άλλα χρώματα
Αν είσαι από τις fashion forward φίλες μας σίγουρα γνωρίzεις ότι τα neutrals προτάθηκαν και φέτος – Φθινόπωρο Χειμώνας 2015 2016 – στις πασαρέλες από τους γνωστούς σχεδιαστές. Αυτό που ίσως να μην παρατήρησες είναι οι συνδυασμοί χρωμάτων που τα κάνουν ξεχωριστά. Ένα neutral συνδυάζεται άψογα με fluo αποχρώσεις του κίτρινου και του πορτοκαλί, με marsala red, cadmium orange και μουσταρδί.

Πάρε ιδέες από τις παρακάτω φωτογραφίες και μάθε πως να συνδυασεις τα ρουχα σου σε neutral αποχρώσεις δημιουργώντας τα δικά σου in fashion outfit με ρούχα που διαθέτεις ήδη στην ντουλάπα σου.

πως να συνδυασεις τα ρουχα σου το 2016  - neutral αποχρώσεις με άλλα χρώματα

πως να συνδυασεις τα ρουχα σου το 2016 - neutral αποχρώσεις με άλλα χρώματα
Altuzarra Φ/Χ 2015-2016
πως να συνδυασεις τα ρουχα σου το 2016 - neutral αποχρώσεις με άλλα χρώματα
MSGM Φ/Χ 2015-2016