Πως Γίνεται το Balayage- Video

Για να καταλάβετε ακριβώς την τεχνική του μπαλεγιάζ, διαλέξαμε το παραπάνω video από τη wella professionals γιατί μας δείχνει από την αρχή ως το τέλος, βήμα βήμα πως πετυχαίνουμε ένα τόσο φυσικό αποτέλεσμα: χρησιμοποιώντας άλλο χρώμα βαφής στη ρίζα, συνεχίζει με τεχνική μπαλεγιάζ για το ξάνοιγμα στις άκρες των μαλλιών και τέλος περνάει 2 διαφορετικές αποχρώσεις στα ξανοιγμένα μαλλιά για να δώσει την κατάλληλη φυσικότητα στο αποτέλεσμα.


Για να λύσετε όλες σας τις απορίες σχετικά με το μπαλεγιάζ δείτε το άρθρο: Μπαλαγιάζ: Όλες οι Απαντήσεις που Ψάχνεις Αναλυτικά
Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε την τεχνική μπαλεγιάζ σε retouch, δηλαδή σε περίπτωση που θέλουμε απλώς να ανανεώσουμε το ξάνοιγμα στα μήκη των μαλλιών σε φυσικά μαλλιά. Όπως θα δείτε, τα είδη ξανοιγμένα μαλλιά (δηλαδή τις άκρες) δε χρειάζεται να τα ξαναπειράξουμε αφού ήδη έχουν την επιθυμητή ανοιχτή απόχρωση. Στο retouch ξανοίγουμε με μπαλεγιάζ μόνο το τμήμα των μαλλιών τα οποία πριν ήταν κοντά στη ρίζα (δηλαδή είναι πιο σκούρα), ενώ τώρα που μάκρυναν πρέπει να ξανοιχτούν για να διατηρηθεί το αποτέλεσμα του ombre, sombre κτλ.

ALEXANDRA

Είναι ένα ενθουσιώδες άτομο με πολλά ενδιαφέροντα και δραστηριότητες. Έχει πάθος με τη μόδα και τα καλλυντικά που προσθέτουν χρώμα στη ζωή της (μετά τις 2 κόρες της). Στον περιορισμένο ελεύθερο χρόνο της διαβάζει περιοδικά μόδας και ομορφιάς πίνοντας καφέ ενώ δε μπορεί να ζήσει χωρίς την οικογένεια, τους φίλους της και το internet.

No Comments Yet

Αφήστε το μήνυμά σας

NEWSLETTER

Copyright © 2016 womanoclock.gr. All rights reserved