Ariana Grande: Το νέο Πρόσωπο της Mac Viva Glam 2016

Η Αμερικανίδα pop star Ariana Grande είναι το νέο φρέσκο πρόσωπο που θα αντιπροσωπεύσει την καμπάνια, της γνωστής εταιρία μακιγιάζ MAC, VIVA GLAM 2016.
H viva glam είναι μια πρωτοβουλία της εταιρίας MAC που εδώ και χρόνια, μέσα από τις πωλήσεις κραγιόν και lip gloss (viva glam collections) συλλέγει χρήματα για το παγκόσμιο ταμείο AIDS.

viva glam 2016 mac
Η νέα σειρά viva glam αποτελείται από ένα ματ σκούρο μοβ κραγιόν και ένα shimmery απαλό ροζ lipgloss που αντιπροσωπεύουν τη σκοτεινή και φωτεινή πλευρά μας (αυτό το είδαμε και στο μακιγιάζ του Star Wars από την Pat McGrath). Έξυπνο! γιατί κάθε γυναίκα κρύβει το καλό και το κακό κορίτσι μέσα της. Και φυσικά το look του bad girl συμπληρώνεται με μία κοτσίδα στα μαλλιά και έντονο eyeliner όπως μας δείχνει η Ariana Grande στη φωτογράφηση της καμπάνιας.

Αυτά τα 2 καλλυντικά μπαίνουν από τώρα στις λίστες των επόμενων αγορών μας καθώς εκτός ότι έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα μιας και το 100% των εσόδων πηγαίνει σε όσους πάσχουν από AIDS, αλλά και με βάση τις τάσεις μακιγιάζ είναι από τα must have fashion items για όλη τη χρονιά. Τα 2 προϊόντα viva glam 2016 θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα από τον Ιανουάριο

viva glam 2016 mac