36 Ιδέες για Χριστουγεννιάτικες Τούρτες Γάμου

Παντρεύεσαι τα Χριστούγεννα και θέλεις μια ξεχωριστή χριστουγεννιατικη τουρτα γαμου;
Αν έχεις επιλέξει να πραγματοποιήσεις το γάμο των ονείρων σου την εποχή των Χριστουγέννων θα χρειαστεί, ίσως, να σκεφτείς πολλά περισσότερα πράγματα για τη διακόσμησή σου καθώς θα πρέπει να συνδυάσεις το μεγάλο αυτό γεγονός του γάμου σου με την εποχή. Τα Χριστούγεννα είναι μια μεγάλη γιορτή και δεν μπορείς εύκολα να αποφύγεις το πνεύμα τους στη διακόσμηση αφού οι καλεσμένοι σου θα έχουν μπει ήδη στο κλίμα των Χριστουγέννων και θα θελήσουν να παραμείνουν σε αυτό.
Το καλό είναι, ότι επιλέγοντας να συνδυάσεις το γάμο σου με τα Χριστούγεννα, έχεις ένα θέμα έτοιμο προς ανάπτυξη όσον αφορά τη διακόσμηση.
Και αναφερόμενη στη διακόσμηση, ας ξεκινήσουμε από την τούρτα που είναι σημαντική αυτή τη μέρα (όχι τόσο όσο εσύ αλλά παίζει και αυτή το δικό της ρόλο).


36 Ιδέες για τη χριστουγεννιατικη τουρτα γαμου

χριστουγεννιατικη τουρτα γαμου
χριστουγεννιατικη τουρτα γαμου

womanoclock

To WomanOclock μοιράζεται καθημερινά με χιλιάδες αναγνώστριες, μυστικά & συνταγές ομορφιάς, τεχνικές & tips για το styling των μαλλιών σας, το μακιγιάζ και τα νύχια σας. Εδώ ενημερώνεστε πρώτες για τις νέες τάσεις της μόδας, τα must have αξεσουάρ και για τα trends της σεζόν.. Time is priceless..

No Comments Yet

Αφήστε το μήνυμά σας

NEWSLETTER

Copyright © 2016 womanoclock.gr. All rights reserved