Ξεκούραστο Δέρμα με Βιταμίνες Ομορφιάς!

Πιστεύω ότι οι βιταμίνες βοηθάνε πολύ, όχι μόνο για τα κοινά κρυολογήματα και άλλες θεραπείες, αλλά και στην ομορφιά.  Όμως μπορεί πίσω από τη νεανική όψη να κρύβονται οι βιταμινες ομορφιας? Είναι πολύ πιθανό λαμβάνοντας υπόψιν ότι τα τελευταία χρόνια, αυξάνεται όλο και περισσότερο η ζήτηση στα χάπια ομορφιάς.

βιταμινες-ομορφιας-2Όλοι γνωρίζουμε πως οι βιταμίνες βρίσκονται στα τρόφιμα, αλλά έχουμε δει ότι αν δεν κάνουμε σωστή διατροφή ή δεν πίνουμε αρκετό νερό, αμέσως το πρόσωπο μας χάνει την υγιή όψη και δείχνει κουρασμένο.  Η λήψη βιταμινών ως συμπλήρωμα διατροφής θα δώσει αμέσως στην επιδερμίδα μία ανάσα ξεκούρασης, θα δώσει λάμψη καθώς και βιταμινες-ομορφιας-1άφθονη ζωτικότητα και ενέργεια στο οργανισμό σας. Δεν σας λέω να εγκαταλείψετε τις υγιεινές τροφές για ένα χάπι, απλά καλό είναι να ενισχύσουμε την διατροφή μας με βιταμίνες.


Καλό θα είναι πριν αγοράσετε βιταμίνες, να απευθυνθείτε σε ένα διατροφολόγο που μπορεί να σας συστήσει τις απαραίτητες βιταμίνες που χρειάζεται ο οργανισμός σας.

 

 

womanoclock

To WomanOclock μοιράζεται καθημερινά με χιλιάδες αναγνώστριες, μυστικά & συνταγές ομορφιάς, τεχνικές & tips για το styling των μαλλιών σας, το μακιγιάζ και τα νύχια σας. Εδώ ενημερώνεστε πρώτες για τις νέες τάσεις της μόδας, τα must have αξεσουάρ και για τα trends της σεζόν.. Time is priceless..

No Comments Yet

Αφήστε το μήνυμά σας

NEWSLETTER

Copyright © 2016 womanoclock.gr. All rights reserved