Τι Λέει το Σχήμα των Νυχιών σου για το Χαρακτήρα σου

Η μόδα έρχεται και φεύγει στα νύχια, τόσο στο σχήμα τους όσο και στα χρώματα μανό. Πολλές είναι όμως οι φορές που δεν ακολουθούμε τη μόδα πιστά και επιμένουμε στο ίδιο σχήμα νυχιών για διάφορους λόγους. Μάθε που ακριβώς οφείλεται αυτή η επιμονή σου και τι λέει το σχήμα των νυχιών σου για την προσωπικότητα και το χαρακτήρα σου…

αμυγδαλωτά, τετράγωνα, τετράγωνα-τρογγυλά, στρογγυλά, οβάλ, μακρυά, κοντά
Γενικά ας ξεκινήσουμε από το μάκρος των νυχιών όπου εύκολα προσδιορίζει το επάγγελμά σου αλλά και μερικά στοιχεία της προσωπικότητάς σου

Μακρυά Νύχια

Οι γυναίκες με μακρυά νύχια διαθέτουν άκρως θηλυκή εμφάνιση και έχουν έντονη αίσθηση της περιποίησης. Αυτό το καταλαβαίνουμε γιατί τα μακρυά νύχια θέλουν αρκετή περιποίηση για να δείχνουν όμορφα. Αυτή η γυναίκα πιθανότατα δεν ασχολείται ιδιαίτερα με spor και φυσικές δραστηριότητες, είναι όμως δραστήρια στις εξόδους της και γυναίκα που της αρέσει να είναι όμορφη και να το δείχνει. Πιθανότατα κάνει δουλειά γραφείου και δεν ασχολείται με την περιποίηση των άλλων (αισθητική).

woman-oclock-σχημα-νυχιων3Κοντά νύχια

Οι γυναίκες με κοντά νύχια είναι διαχρονικές και αναλυτικές. Ασχολούνται με την τελειότητα και έχουν πάντα το πάνω χέρι. Είναι πιο συντηρητικές, αξιόπιστες και πιθανόν να ασχολούνται με διάφορες φυσικές δραστηριότητες.

Τετράγωνα με στρογγυλεμένες γωνίες νύχια

Είσαι πιθανώς μια ρομαντική γυναίκα, με παράξενη αλλά υπέροχη φαντασία. Μπορεί να είσαι τελειομανής σε σημείο που εκνευρίζεις, αλλά οι άνθρωποι που έχεις δίπλα σου, σε αγαπούν πραγματικά και σε ακολουθούν πιστά.

 

Τετράγωνα νύχιαwoman-oclock-σχημα-νυχιων1ι

Έχεις ένταση, πάθος, είσαι έντονα περιπετειώδης και συνήθως φτάνεις ή και ξεπερνάς τα όρια. Δε φοβάσαι να δοκιμάσεις νέα πράγματα και πειραματίζεσαι γενικώς ξεκινώντας από τα νύχια. Είσαι η τολμηρή, ειλικρινής και παραμένεις σταθερή στις απόψεις σου, είσαι αυτή που γεννήθηκε για να ηγείται. Πολλές φορές έχεις μια σοβαρή στάση που μπορεί να κρατάει τους ανθρώπους σε απόσταση.  Όταν όμως έχεις τα κέφια σου, είσαι πολύ εγκάρδια και όλοι γύρω σου περνάνε ευχάριστες και διασκεδαστικές στιγμές.

Μυτερά νύχια

Οι γυναίκες με τα μυτερά νύχια πειραματίζονται πολύ συχνά με τα νύχια τους. (μας αρέσει το πόσο τολμηρές μπορείτε να γίνεται). Διαθέτεται σπάνια εξυπνάδα και είστε ασυναγώνιστα διπλωματικές.

Οβάλ Νύχια

Οι γυναίκες με οβάλ νύχια είναι κάπου στη μέση – είστε πιο ήπιες και πιο θηλυκές από εκείνες με τα μυτερά νύχια. Έχετε υπομονή και κατανόηση αλλά μόνο εκεί που θέλετε εσείς, διαφορετικά γίνεστε καπνός. Ξέρετε να παίζετε καλά το παιχνίδι του έρωτα, δείχνοντας κάθε φορά την πλευρά που σας αρέσει. Είστε πρακτικές και ανεξάρτητες.

Φαγωμένα νύχια

Οι γυναίκες με φαγωμένα νύχια είναι νευρικές χωρίς έλεγχο και αυτοσυγκράτηση. Είναι μανιακές ώστε να τα κάνουν όλα σωστά και τέλεια.

Νύχια με σχήμα αμυγδάλου.

woman-oclock-σχημα-νυχιων4Ειλικρινής, φιλική, πιστή. Είσαι ευγενική και σταθερή όταν είναι απαραίτητο. Οι άνθρωποι θέλουν να περνάνε χρόνο μαζί σου και να σου λένε τα προβλήματα τους, γιατί είσαι καλή ακροάτρια, πιστή φίλη και βλέπεις πάντα το καλό σε αυτούς. Είσαι καλή στο χειρισμό δύσκολων καταστάσεων.