Sky Breeze – Απέκτησε το Μακιγιάζ των Μοντέλων

Τίποτα δεν είναι δύσκολο! Απέκτησε και εσύ το Sky breeze μακιγιαζ ματιων 2015 των μοντέλων του Gaultier, ακολουθώντας τα σωστά βήματα.

woman-oclockl-gaultier-μακιγιαζ-2015

Step 1. Άπλωσε στα μάτια σου μία βάση η κονσίλερ και πέρασε σε όλο το βλέφαρο, μέχρι το φρύδι μία λευκή/ασημί ή ιβουάρ σκιά ματιών. Το ίδιο κάνε και στο κάτω βλέφαροwoman-oclock-2-gaultier-μακιγιαζ-2015

Step 2. Με ένα μπλε σκούρο μολύβι ματιών ζωγράφισε το περίγραμμα των ματιών σου

woman-oclock-5-gaultier-μακιγιαζ-2015

Step 3. Σε αυτό το βήμα θα χρειαστείς δύο αποψρώσεις του γαλάζιου, μία μεσαίου τόνου και μία 1-2 τόνους σκουρότερη. Με την πιο ανοιχτή βάψε το κάτω μέρος του βλεφάρου, να έχει περίπου 2 χιλ. πάχος. Στη συνέχεια άπλωσε και στο πάνω μέρος του βλεφάρου μέχρι το σημείο που ξεκινάει το κόκκαλο του φρυδιού.woman-oclock-6-gaultier-μακιγιαζ-2015

Step 4. Τώρα τοποθέτησε την πιο σκούρα σκιά  στο ύψος που ξεκινάει το κόκκαλο του βλεφάρου και κατά μήκος του ματιού (ΑΠΛΩΣΤΕ ΤΗ ΣΚΙΑ ΣΑΝ ΤΟΞΟ), με κινήσεις μπρός-πίσω. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να ενώσετε και να σβήσετε καλά τα χρώματα, ώστε να μην φαίνονται τα όρια.

woman-oclock-4-gaultier-μακιγιαζ-2015

Βήμα 5. Χρησιμοποιήστε ένα καφέ μολύβι και βάψτε το εσωτερικό των ματιών σας για contrast. Φορέστε μία αδιάβροχη μαύρη μάσκαρα και είστε έτοιμες!