Ανανέωσε την Εμφάνιση σου και Συνάντησε τον Νέο σου Εαυτό!

Το καλοκαίρι ήρθε και αυτό σημαίνει ότι βλέπουμε τα πράγματα με μια νέα ματιά. Μερικές φορές κοιτάζουμε στον καθρέφτη και σκεφτόμαστε πως θα θέλαμε να ήμασταν ένα διαφορετικό πρόσωπο.. όχι γιατί δεν έχουμε κάτι που έχουν οι άλλο,ι αλλά επειδή κάθε μέρα βλέπουμε την ίδια εικόνα, ξανά και ξανά, ε! πως να μη βαρεθούμε. Διασημότητες αλλάξουν την εικόνα τους όλη την ώρα. Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς το κάνουν; Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο θα πίστευε κανείς. Εδώ είναι μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να αλλάξετε το στιλ σας ολοκληρωτικά και να ανανεωθείτε.

Δοκιμάστε κάτι διαφορετικό
Το πρώτο που θα σας προτείνουμε είναι την αλλαγή του τρόπου ζωής σας. Δοκιμάστε κάτι τολμηρό, κάτι τρελό. Δοκιμάστε κάτι εντελώς νέο που ποτέ δεν έχετε σκεφτεί ποτέ πριν.. Λοιπόν, τώρα είναι η ώρα.  Δεν υπάρχει τίποτα να σας εμποδίσει να το κάνετε εκτός από τον ίδιο σας τον εαυτό.

Βόλτα για ψώνια
Σταματήστε την εξοικονόμηση και αρχίστε τα ψώνια. Να είστε τολμηρές και ασυγκράτητες στα ψώνια. Πόσα χρήματα έχετε στην τράπεζα; Ένα ολοκαίνουργιο ρολόι, ένα δαχτυλίδι, περίεργα αξεσουάρ και φυσικά ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου. Τι γίνεται με αυτό το φόρεμα που εξακολουθείτε να βλέπετε στη βιτρίνα και που θεωρείς ότι είναι πάρα πολύ ακριβό; απλάαγορασέ το!

Ξεσκαρτάρετε από τη ντουλάπα σας, τα ρούχα εκεί που  δεν φοράτε πια.  Θα έχετε περισσότερο χώρο για νέα πράγματα, και θα αισθανθείτε καλύτερα για τον εαυτό σας.

Αλλάξτε τα μαλλιά σας
Αν αναρωτιέστε τι μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε την εικόνα σας, τότε σκέφτεστε ήδη τα μαλλιά σας. Τα μαλλιά σας είναι το ευκολότερο μέρος για να αλλάξετε ολοκληρωτικά. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να κλείσετε ένα ραντεβού στο κομμωτήριο. Αν υπάρχει το στυλ ενός συγκεκριμένου προσώπου που θα θέλατε, τραβήξετε μια φωτογραφία και δείξτε τη στον ειδικό. Αφαιθείτε στα χέρια του κομμωτή σας και μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα από τα αποτελέσματα.

Γιατί να σταματήσουμε εκεί; Μπορείτε να επιλέξετε ένα πλήρες πακέτο makeover. Μακιγιάζ, μαλλιά, μανικιούρ, πεντικιούρ και θεραπεία του δέρματος. Όταν τελειώσετε, θα είστε είναι ένα εντελώς νέο πρόσωπο

Μιλήσετε με έναν επαγγελματία
Εάν έχετε τα χρήματα, μπορείτε να προσλάβετε έναν επαγγελματία. Ένας επαγγελματίας, ειδικός στιλίστας θα είναι σε θέση να σας πει τι ρούχα να αγοράσετε, θα σας πει επίσης τα χρώματα που σας ταιριάζουν.. Μπορεί επίσης να προσφέρει συμβουλές για το στυλ των μαλλιών σας, το μακιγιάζ κλπ.

Ακολουθήστε ένα ή όλα αυτά τα βήματα και θα εκπλαγείτε με το νέο, όμορφο, αναζωογονημένο πρόσωπο που βρίσκεται στον καθρέφτη σας!