Tips για να Προστατέψετε το Βερνίκι σας από το ξεφλούδισμα!

 Τι μπορώ να κάνω για να κρατήσει το βερνίκι νυχιών μου, από ξεφλούδισμα και μετά από  δύο ημέρες;

Κατ ‘αρχάς,θα πρέπει να κατανοήσετε πως δεν φταίει μόνο η κακή ποιότητα των βερνικιών για το ξεφλούδισμα, υπάρχουν και ακριβές μάρκες βερνικιών που χαλάνε εξίσου το ίδιο. Για να έχετε ένα βερνικι νυχιων που διαρκει, τα παρακάτω tips θα σας φανούν χρήσιμα και θα σας βοηθήσουν στην πράξη.

Ο κύριος ένοχος πίσω από τις φθηνές μάρκες και το ξεφλούδισμα, είναι η αδέξια εφαρμογή. Θα πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιήτε πάντα βάση στα νύχια, για προστασία αλλά και για διάρκεια. Δοκιμάστε μία διαφορετική βάση αν πιστεύετε πως όλα τα παρακάτω tips τα τηρείτε πιστά.βερνικι νυχιων που διαρκει

Συνεχίζουμε με τη σύσταση των βερνικιών, που χρειάζονται περίπου 2 λεπτά για να στεγνώσουν, πριν εφαρμόσετε το επόμενο στρώμα. Αν δεν έχει στεγνώσει καλά, κατά τη διάρκεια εφαρμογής θα δείτε ότι το βερνίκι πήζει γρήγορα και δεν απλώνετε εύκολα. Όταν βάψετε τα νύχια σας, πριν το πρώτο στρώμα είναι εντελώς στεγνό, το ξεφλούδισμα θα είναι αναπόφευκτο.

Το δεύτερο μέρος του προβλήματος είναι το πολύ παχύ στρώμα βερνικιού. Κάθε στρώμα χρειάζεται να είναι πολύ λεπτό. Αν  όλα γίνουν σωστά, μην ανησυχείτε!!! οι ατέλειες  θα καλυφθούν με το δεύτερο χέρι.

Μπορείτε επίσης να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής του μανικιούρ σας, χρησιμοποιώντας ένα ημιμόνιμο top coat στα νύχια σας.