Νυφικά Χτενίσματα Μαλλιών- Περίτεχνοι Κότσοι

Από τα ωραιότερα και ιδιαίτερα χτενίσματα θεωρούνται οι νυφικοι κοτσοι, γιατί πάνω τους μπορείς να δημιουργήσεις πραγματική τέχνη δίχως να υπερβάλλεις, όπως συνήθως μπορεί να συμβεί με τα λυτά μαλλιά. Οι νυφικοι κοτσοι 2015 είναι περίτεχνοι, κομψοί, στολισμένοι με κουάφ, αξεσουάρ ή φρέσκα λουλούδια.


Επίσης ο συνδυασμός ενός κότσου με πλεγμένες κοτσίδες που είναι trend τις τελευταίες σεζόν, είναι μία πολύ καλή επιλογή για τις νύφες που έχουν ρομαντικό στυλ.
Αν το ύφος του γάμου σας είναι περισσότερο Vintage, ο νυφικός κότσος με το κατάλληλο vintage αξεσουάρ θα σας ταιριάξει απόλυτα. Όπως καταλαβαίνετε οι νυφικοι κοτσοι 2015 όχι μόνο μπορούν να υποστηρίξουν  κάθε στυλ αλλά και να το καθορίσουν. Δείτε μερικούς από τους νυφικούς κότσους για το 2015

ΝΥΦΙΚΟΙ ΚΟΤΣΟΙ 2015

woman-oclock-1-νυφικοι κοτσοι 2015 woman-oclock-2-νυφικοι κοτσοι 2015 woman-oclock-3-νυφικοι κοτσοι 2015 woman-oclock-4-νυφικοι-κοτσοι woman-oclock-5-νυφικοι-κοτσοι woman-oclock-6-νυφικοι-κοτσοι woman-oclock-7-νυφικοι-κοτσοι woman-oclock-8-νυφικοι-κοτσοι woman-oclock-9-νυφικοι-κοτσοι woman-oclock-10-νυφικοι-κοτσοι woman-oclock-νυφικοι-κοτσοι

womanoclock

To WomanOclock μοιράζεται καθημερινά με χιλιάδες αναγνώστριες, μυστικά & συνταγές ομορφιάς, τεχνικές & tips για το styling των μαλλιών σας, το μακιγιάζ και τα νύχια σας. Εδώ ενημερώνεστε πρώτες για τις νέες τάσεις της μόδας, τα must have αξεσουάρ και για τα trends της σεζόν.. Time is priceless..

No Comments Yet

Αφήστε το μήνυμά σας

NEWSLETTER

Copyright © 2016 womanoclock.gr. All rights reserved