Ιδέες για να Διακοσμήσετε το Νυφικό σας Δωμάτιο!

Οι γαμήλιες προετοιμασίες μπορεί να είναι διασκεδαστικές αλλά και εξίσου ατελείωτες. Εάν κάνετε τόση προσπάθεια για να διασφαλίσετε, ότι το νέο ξεκίνημα της ζωής σας θα είναι τόσο ιδανικό όσο και η μέρα του γάμου σας, γιατί να μην σκεφτείτε ότι και το δωμάτιο που θα σας φιλοξενήσει εκείνη τη νύχτα, θα πρέπει να συμβάλει και αυτό, στο καλωσόρισμα της νέας σας ζωής… Πλέον η διακοσμηση νυφικου δωματιου σε αρκετές χώρες έχει γίνει παράδοση. Δεν έχει σημασία αν είναι μεγάλο ή μικρό, με το κατάλληλο γούστο και τη σωστή διακόσμηση, το νυφικό σας δωμάτιο μπορεί να γίνει ένας μικρός παράδεισος.

Το Woman o’clock σας δίνει τις καλύτερες ιδέες, για τη διακοσμηση νυφικου δωματιου!

διακοσμηση νυφικου δωματιου

Τοποθεσία: Πολλές φορές, τα ζευγάρια αποφασίζουν να κλείσουν ένα δωμάτιο ξενοδοχείου για την πρώτη νύχτα. Έτσι θα μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη βραδιά μακριά από την φασαρία. Κανονίστε πρώτα αν θέλετε μια νύχτα στο σπίτι σας ή μια σουίτα σε ένα ξενοδοχείο.

Χρώμα: Aν πρόκειται να διακοσμήσετε το δωμάτιο, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε χρώματα, που να ταιριάζουν μεταξύ τους. Το χρώμα στο δωμάτιο, μπορεί να καθορίσει τη διάθεση της βραδιάς. Μπορείτε να επιλέξετε χρώματα σε παστέλ διακοσμηση νυφικου δωματιουαποχρώσεις του ροζ, εκρου ή γαλάζιο. Μπορείτε να τολμήσετε και άλλα χρώματα, όπως το κόκκινο, πορτοκαλί και μοβ. Μόλις αποφασίσετε το θέμα, το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να προσθέσετε στοιχεία, με το χρώμα της επιλογής σας, λουλούδια, μικροαντικείμενα, κεριά, καλάθια, κορδέλες κλπ.

Διακόσμηση: Τα διακοσμητικά στοιχεία, μπορείτε να τα τοποθετήσετε, στο κρεββάτι, στις κουρτίνες, το πάτωμα, τα κομοδίνα. Αν θέλετε κάτι πιο εντυπωσιακό, δοκιμάστε να κρεμάσετε από το φωτιστικό συνθέσεις με κορδέλες και λουλούδια.

Το Κρεβάτι: Ίσως το πιο σημαντικό κομμάτι στη διακοσμηση νυφικου δωματιου, χωρίς αμφιβολία είναι το κρεβάτι και θα πρέπει να είναι στολισμένο. Προτιμήστε τα μονόχρωμα και φωτεινά σεντόνια, ώστε να μην μπερδευτούν πολλά χρώματα μαζί. Μπορείτε απλά να τηρήσετε την παράδοση και να πετάξετε ροδοπέταλα, μπορείτε όμως να σκεφτείτε και τα κομφετί!

διακοσμηση νυφικου δωματιουΟ Φωτισμός: Ο μαλακός φωτισμός θα δημιουργήσει μια ρομαντική ατμόσφαιρα. Μπορείτε να βάλετε λευκά λαμπάκια πίσω από την κουρτίνα, για να σας δώσει την αίσθηση μιας παραμυθένιας λάμψης. Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε και κεριά στο πάτωμα, σχηματίζοντας σύμβολα αγάπης, όπως μια καρδιά.
Αρωματικά: Επίσης, τα κεριά που θα χρησιμοποιήσετε, μπορείτε να φροντίσετε κάποια από αυτά να είναι αρωματικά..Αν όχι,  ψεκάστε κάποιο εξωτικό άρωμα στο χώρο, όπως λεβάντα ή γιασεμί.
Επιπλέον ιδέες: Όλα τα παραπάνω θα κάνουν το νυφικό δωμάτιο γιορτινό αλλά μην ξεχάσετε τα γλυκά…. Σοκολατάκια, φράουλες και πολλά μικρά γλυκίσματα, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από μια γιορτινή ατμόσφαιρα και έτσι θα πρέπει να μπουν στη λίστα σας. Το ίδιο ισχύει και με το ποτό, η σαμπάνια με τα δύο ποτήρια και την παγοθήκη είναι το ιδανικό σετ για την περίσταση.