1O Μύθοι για το Botox που Πρέπει όλες να Γνωρίζουμε

Το Botox μπορούμε να πούμε ότι είναι αναμφίβολα ένα επιστημονικό θαύμα, που μπορεί να ελαχιστοποιήσει τις ρυτίδες σας και να σας δώσει ένα νεανικό όμορφο και φρέσκο πρόσωπο. Το Botox αφορά όλους τους ανθρώπους, που θέλουν να φαίνονται και να νιώθουν όμορφοι. Το Botox δεν περιορίζεται πλέον στους διάσημους και τους πλούσιους, έχει προσελκύσει και ανθρώπους της μεσαίας τάξης.

Το Botox είναι μια επεμβατική διαδικασία και μια σειρά μύθων συνδέονται με αυτό. Αν σκέφτεστε να κάνετε και εσείς botox, πρώτα απ ‘όλα θα πρέπει να ξέρετε τους μύθους, σχετικά με αυτήν την αισθητική θεραπεία

1. Παγωμένο Πρόσωπο

Φήμες θέλουν το botox να παγώνει το πρόσωπο και να χάνει τις φυσικές εκφράσεις του. Η αλήθεια είναι ότι, το Botox δεν κάνει το πρόσωπό σας εντελώς ανέκφραστο, αλλά η υπερβολική χρήση του botox μπορεί να είναι επιβλαβής. Μέσα σε 1-2 εβδομάδες το πρόσωπο αποκαθιστά τη φυσική έκφραση του.

2. Οι ρυτίδες φεύγουν μόνιμα

Το Botox καθυστερεί προσωρινά τις ρυτίδες και λειαίνει το πρόσωπό σας. Αφαιρεί τις γραμμές του προσώπου για κάποιο χρονικό διάστημα, προφανώς όχι για πάντα. Το Botox δεν σας εγγυάται ένα πρόσωπο χωρίς ρυτίδές για πάντα.

3. Το Botox είναι για τις μεγαλύτερες ΓΥΝΑΙΚΕΣ!

Ένας άλλος κοινός μύθος είναι ότι το μποτοξ είναι για τις γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας. Αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια, καθώς το botox botox-lμπορεί να προσφέρει τεράστια βοήθεια και σε περιπτώσεις πρόωρης γήρανσης αλλά και στην αντιμετώπιση των έντονων ρυτίδων έκφρασης.

4. Το Botox είναι επικίνδυνο

Μια γενική αντίληψη είναι ότι το μποτοξ είναι επικίνδυνο. Απλούστατα, δεν υπάρχει αλήθεια σε αυτό. Αντ ‘αυτού το botox είναι αρκετά χρήσιμο στην θεραπεία της εξασθένισης ιατρικών παθήσεων, όπως πονοκεφάλους, πόνο στην πλάτη  κ.λπ.

5. Botox είναι για πάντα

Το μποτοξ δεν είναι για πάντα. Κανονικά έχει διάρκεια 3-4 μήνες. Ίσως χρειαστεί να το ξανακάνετε για να επιτύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η ένταση των ρυτίδων μειώνεται σε μεγάλο βαθμό, ακόμη και όταν τα αποτελέσματα του μποτοξ εξασθενίσει.

6. Πρήξιμο, πόνος και μώλωπες αποτέλεσμα του botox

Μπορεί να αισθανθείτε πόνο και ερυθρότητα στο σημείο της ένεσης, αλλά θα έχει φύγει τελείως σε 2-3 ημέρες. Το μποτοξ έχει εκπληκτικά αποτελέσματα, με ελάχιστη ταλαιπωρία.

7. Το Botox έχει πολλές παρενέργειες

Υπάρχει μία γενική αντίληψη ότι μια σειρά από παρενέργειες, σχετίζονται με ενέσεις μποτοξ. Αυτό είναι απολύτως ψευδές. Οι συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες είναι κόπωση, ναυτία, εμετό ή κεφαλαλγία.

woman-oclock-botox-28. Το Botox θεραπεύει τις γραμμές του γέλιου

Είναι μύθος ότι το Botox αντιμετωπίζει τις γραμμές του γέλιου. Οι γραμμές του γέλιου αντιμετωπίζονται ολοκληρωτικά με (υαλουρονικό οξύ) αλλά και με το μποτοξ.

 9. Το Botox παραλύει τους μυς του προσώπου:

Το Botox δεν παραλύει τους μυς. Ο γιατρός σας γνωρίζει πολύ καλά τη δόση χρειάζεστε. Απλά βρείτε τον σωστό ειδικό.

10. Το Botox είναι πολύ ακριβό

Η αλήθεια είναι ότι το botox ήταν πολύ ακριβό στο παρελθόν, αλλά με την πάροδο του χρόνου και την τεχνολογική πρόοδο, το μποτοξ έχει γίνει προσιτό σε πολλούς ανθρώπους.

.