Ρομαντικές Νυφικές Ανθοδέσμες!

Μία σημαντική λεπτομέρεια ακόμα πριν το γάμο σας, η νυφική ανθοδέσμη! Τα λουλούδια που  θα κρατάτε στα χέρια σας θα πρέπει να σας ταιριάζουν με κάθε τρόπο, από το χρώμα, τα λουλούδια ως το στολισμό. Η νυφικες ανθοδεσμες δεν είναι απλά άλλο ένα νυφικό αξεσουάρ, θα πρέπει να εκφράζει τα συναισθήματα σας, τον εαυτό σας, την διάθεση σας. Δημιουργήστε μια νυφική ανθοδέσμη σε παστέλ, ρομαντικές αποχρώσεις που δεν θα είναι απλά όμορφη αλλά ένα έργο τέχνης.


woman-oclock-παστελ-νυφικες-ανθοδεσμες (2) woman-oclock-παστελ-νυφικες-ανθοδεσμες (3) woman-oclock-παστελ-νυφικες-ανθοδεσμες (4) woman-oclock-παστελ-νυφικες-ανθοδεσμες (5) woman-oclock-παστελ-νυφικες-ανθοδεσμες (6) woman-oclock-παστελ-νυφικες-ανθοδεσμες (7) woman-oclock-παστελ-νυφικες-ανθοδεσμες (8) woman-oclock-παστελ-νυφικες-ανθοδεσμες (9) woman-oclock-παστελ-νυφικες-ανθοδεσμες (10) woman-oclock-παστελ-νυφικες-ανθοδεσμες (11) woman-oclock-παστελ-νυφικες-ανθοδεσμες

womanoclock

To WomanOclock μοιράζεται καθημερινά με χιλιάδες αναγνώστριες, μυστικά & συνταγές ομορφιάς, τεχνικές & tips για το styling των μαλλιών σας, το μακιγιάζ και τα νύχια σας. Εδώ ενημερώνεστε πρώτες για τις νέες τάσεις της μόδας, τα must have αξεσουάρ και για τα trends της σεζόν.. Time is priceless..

No Comments Yet

Αφήστε το μήνυμά σας

NEWSLETTER

Copyright © 2016 womanoclock.gr. All rights reserved