Πως να Κερδίσεις Πίσω τον Πρώην σου!

Αν σου ζήτησε χρόνο να μείνει μόνος του, για να τα βρει με τον εαυτό του, μάθε πως θα καταφέρεις με διάφορα γυναικεία κολπάκια, να γυρίσεις τούμπα το παιχνίδι και να τον κάνεις να τρέχει και να μη φτάνει. Προφανώς τον κούρασες χωρίς να το καταλάβεις και ως γνωστόν οι άντρες δεν θέλουν και πολύ για να πιεστούν. Πιέζονται μόνο και με την ιδέα.

Αν τον θες πραγματικά και αναρωτιέσαι πως να τον κερδισεις πισω, άσε στην άκρη τα κλάματα, πάρε τη ζωή στα χέρια σου και διεκδίκησε τον πρώην σου με τις παρακάτω συμβουλές:

Δώσε χρόνο

Μην αρχίσεις τα τηλέφωνα, τα συναισθηματικά μηνύματα ή δήθεν τις τυχαίες συναντήσεις στα γνωστά στέκια. Ασε στην άκρη τα παράπονα στους κοινούς σας φίλους, άσε ένα μυστήριο γύρω από το τι νιώθεις και απλά εξαφανίσου από προσώπου γης. Δώστου λίγο χρόνο να χαλαρώσει

Αναγνώρισε το μέγεθος του προβλήματος

Αν δεν ξέρεις για πόσο καιρό θα είσαι εξαφανισμένη απλά κόψε κίνηση και προσπάθησε να καταλάβεις το μέγεθος του προβλήματος. Εσύ τον ξέρεις καλύτερα από όλους και σίγουρα μπορείς να καταλάβεις πόσο χρόνο του παίρνει συνήθως να χαλαρώσει  και να καταλάβει ότι του λείπεις.

Αν π.χ θεωρείς ότι η κατάσταση είναι:

Light  και κάνει κόλπα, άστον δύο μερούλες+++

Μέτρια 4+++

Σε hard καταστάσεις, οι μέρες διπλασιάζονται 8+++

Βρες τα με τον εαυτό σου

Όλο αυτό το διάστημα προσπάθησε να κάνεις πράγματα για σένα. Βασικό είναι να ανεβάσεις τη ψυχολογία, την αυτοπεποίθηση σου που μάλλον είναι στα πατώματα και να τα βρεις με τον εαυτό σου. Μόνο έτσι θα έχεις θετικά αποτελέσματα. Βγες με τις φίλες σου, κάνε πράγματα που σου αρέσουν, πήγαινε σινεμά και αν νιώθεις θυμό εκτόνωσε τον με γυμναστική. SOS μην κλειστείς σπίτι και μετράς μέρες σαν φαντάρος, γιατί έτσι δεν θα καταφέρεις τίποτα.

Το μεγάλο come back

Και τώρα ήρθε η ώρα να μάθεις πως να τον κερδισεις πισω…. Γίνε όσο πιο όμορφη μπορείς και κανόνισε με δύο φίλους σου και μία φίλη να βγείτε έξω να διασκεδάσετε, κάπου που ξέρεις ότι σίγουρα θα τον πετύχεις και άσε την φαντασία του να οργιάζει και να αναρωτιέται, ποιοι είναι αυτοί οι τύποι. Εσύ βέβαια κυρία στο ύψος σου, δεν θέλουμε να νομίζει ότι είσαι με άλλον και φύγει τρέχοντας. Όταν τον δεις φέρσου έξυπνα και χαιρέτησε τον ψιλοαδιάφορα. Αν σου μιλήσει εσύ άνετη,  χαλαρή αλλά και ταυτόχρονα βιαστική γιατί σε περιμένει και η παρέα σου εεε. Διασκέδασε με τη ψυχή σου και δείξε ότι περνάς καλά, χωρίς όμως να κάνεις ακραία πράγματα.

Δεν υπάρχει περίπτωση ύστερα από αυτήν τη βραδιά να μην τον ξανακερδίσεις

Καλή επιτυχία!