Πως να Φτιάξετε Ombre Νυχια – Video

Δείτε βήμα-βήμα την τεχνική για να δημιουργήσετε τα ombre νυχια της επιλογής σας. Μπορείτε να επιλέξετε όσα και ό,τι χρώματα βερνικιών θέλετε, για να δημιουργήσετε χρωματικές αντιθέσεις, αλλά θεωρώ ότι είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε χρώματα ίδιων αποχρώσεων, σε διαφορετικούς τόνους. Στο σημερινό άρθρο προσθέσαμε και ένα video για να κατανοήσετε ακόμα καλύτερα την τεχνική για τα ombre νυχια.

Θα χρειαστείτε:

  • Μία βάση για τα νύχια
  • Σφουγγάρι make up (με τουλάχιστον μία επίπεδη πλευρά)
  • Ένα φλιτζάνι νερό
  • Βερνίκια νυχιών χρωματιστά
  • Πινέλο
  • Ασετόν
  • Top coat

Βήμα 1: Το πρώτο βήμα είναι να κάνετε μια βάση για το μανικιούρ, έτσι τα νύχια και τα πετσάκια σας θα δείχνουν περιποιημένα. Όταν στεγνώσει, πάρτε ένα φλιτζάνι νερό και βουτήξτε το σφουγγάρι που θα χρησιμοποιήσετε για να κάνετε τα ombre νυχια. Πιέστε το σφουγγάρι καλά μέχρι να φύγει το πολύ νερό, αυτό θα βοηθήσει το βερνίκι να μην στεγνώσει γρήγορα.
ombre-νυχια-video

Βήμα 2: Εφαρμόστε ένα ανοιχτόχρωμο βερνίκι νυχιών. Κόψτε το σφουγγάρι σε 5 μέρη για να το ανανεώσετε, κάθε φορά που στεγνώνει το χρώμα. χρησιμοποιήστε το κάθε σφουγγάρι δύο φορές για κάθε νύχι.

Βήμα 3: Έπειτα απλώστε στην επιφάνεια του σφουγγαριού δύο ή τρία διαφορετικά χρώματα της επιλογής σας για τα ombre νυχια και ταμπονάρετε απαλά και με γρήγορες κινήσεις. Συνεχίστε να πατάτε στο ίδιο σημείο, έως ότου τα χρώματα να αναμειχθούν μεταξύ τους.
Tip: Θα πρέπει να ολοκληρώσετε αυτό το βήμα γρήγορα, έτσι ώστε το βερνίκι να μη στεγνώσει. (Δείτε στο τέλος της σελίδας τα ombre νυχια video)>>>>>

Βήμα 4: Θα πρέπει τώρα να απλώσετε ένα top coat βερνίκι για να λειάνετε την επιφάνεια και να μαλακώσουν οι φυσαλίδες που άφησε το σφουγγάρι.

Βήμα 5:Καθαρίστε τη περιοχή στο δέρμα γύρω από τα νύχια σας και τα πετσάκια, χρησιμοποιώντας ένα πινέλο βουτηγμένο στο ασετόν.

ombre νυχια video