Χτενίσματα για Μεσαία Μαλλιά- Βρες αυτό που σου Ταιριάζει

Όταν λέμε μεσαία μαλλιά εννοούμε το μήκος από μακρύ καρέ μέχρι το ύψος των ώμων. Τα  μεσαία μαλλιά είναι ελαφρώς μακριά και το να τα πιάσεις ψηλά φαίνεται πιο δύσκολο, καθώς υπάρχει περιορισμός στο styling, πράγμα που δεν συμβαίνει στα μακριά. Μην στεναχωριέστε όμως η Jessica Alba και η Taylor Swift μας αποδεικνύουν ότι στα χτενισματα για μεσαια μαλλια, μπορεί να μην υπάρχει ποικιλία για να τα πιάσεις ψηλά αλλά στο να παίξεις με τα λυτά μαλλιά σου δεν υπάρχει περιορισμός, ιδίως όταν πρόκειται για curling, που από πίσω του κρύβεται μια μεγάλη ποικιλία chic χτενισμάτων.

Το σημερινό άρθρο είναι αφιερωμένο σε σας που έχετε μεσαίου μήκους μαλλιά και θα δείτε μόνο μερικές προτάσεις σε χτενισματα για μεσαια μαλλια

ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΑΛΛΙΑ:

Wavy & Messy

Κυματιστά ή με μπούκλες μαλλιά που ενώ τηρούν κάποιους κανόνες styling το αποτέλεσμα είναι ανέμελο. Το messy look μπορείτε να το πετύχετε, αρκεί να μην φοβηθείτε να παίξετε πολύ με τα μαλλιά σας. Ανακατέψτε τις καλά σχηματισμένες μπούκλες, χτενίστε με τα δάχτυλα σας και αναποδογυρίστε το κεφάλι σας τόσες φορές έως ότου τα μαλλιά σας μπερδευτούν.

woman-oclock-wavy-messy-χτενισματα-για-μεσαια-μαλλια

Φλου με όγκο και πλαϊνή χωρίστρα

Βάλτε αφρό για όγκο στα μαλλιά σας και χωρίστε τα σε 4 μέρη. Κρατήστε το κάθετα το ψαλίδι για μπούκλες και τυλίξτε κάθε τούφα εναλλάξ με αντίθετη φορά, μία προς τα πίσω και μία μπροστά. Αφού τελειώσετε βουρτσίστε με μία αραιή πηρούνα, φτιάξτε την χωρίστρα, ψεκάστε με λακ και είστε έτοιμες.

woman-oclock-φλου-χτενισματα-για-μεσαια-μαλλια

Χαμηλό curling

Εύκολο και γρήγορο χτένισμα. Ισιώστε τα μαλλιά σας και στο τελείωμα τους με μία πρέσα κάντε ένα ελαφρύ γύρισμα.

woman-oclock-low-curling-χτενισματα-για-μεσαια-μαλλια

Μπούκλες

Κλασσικές μπούκλες στα μαλλιά, έχετε την επιλογή να τις σχηματίσετε ανάλογα την περίσταση. Απαλές, σφιχτές, ανάλαφρες, χοντρές……

woman-oclock-curls-χτενισματα-για-μεσαια-μαλλια

Beach wavy μεσαία μαλλιά

Επειδή αυτό το χτένισμα προτιμούν οι περισσότερες από μας και μπορεί να φαίνεται εύκολο αλλά έχει μία συγκεκριμένη διαδικασία, παρακολουθήστε το  παρακάτω video για να κατανοήσετε καλύτερα την τεχνική.

woman-oclock-beach-wavy-χτενισματα-για-μεσαια-μαλλια

Retro waves

Από τα ιδιαίτερα χτενισματα για μεσαια μαλλια με retro κύματα.  Αν δεν το έχετε δοκιμάσει ποτέ, σκεφτείτε  να το ζητήσετε έστω μια φορά από το κομμωτήριο σας. Γενικώς πιστεύω πως έστω μία φορά θα πρέπει να έχουμε δοκιμάσει όλα τα πιθανά χτενίσματα που μπορούμε να κάνουμε και μετά να καταλήξουμε σε συμπεράσματα. Αρκεί να έχετε ανοιχτό μυαλό!!!

woman-oclock-retro-χτενισματα-για-μεσαια-μαλλια

Ίσια και γυριστά στο τελείωμα

Δεν χρειάζεται προσπάθεια για να πετύχεις αυτό το look και κυρίως δεν χρειάζεσαι θερμότητα. Μπορείς με απλά ρόλεϋ να τυλίξεις τα μαλλιά σου χαμηλά για περίπου μισή ώρα.

woman-oclock-13-χτενισματα-για-μεσαια-μαλλια

Διακοσμητικές Πλεξούδες

Αν θέλετε, μπορείτε να δώσετε στα μαλλιά σας το look που προτιμάτε. Ίσια, σπαστά, μπούκλες, messy, αρκεί τα χτενισματα για μεσαια μαλλια που θα επιλέξετε να συνοδεύοντε από πλεξούδες. Δείτε πως αναδεικνύει το πιο απλό χτένισμα, μια πλεγμένη όμορφα πλεξούδα! Αν είσαι από τις γυναίκες που δεν σου αρέσουν οι αλλαγές και προτιμάς ένα ασφαλές και δοκιμασμένο ίσιο χτένισμα για τα μεσαίου μήκους μαλλιά σου, μη διστάσεις να προσθέσεις αυτές τις κομψές πλεξούδες!

woman-oclock-16-χτενισματα-για-μεσαια-μαλλια