Οι Νέες Τάσεις στα Νυφικά Χτενίσματα 2016

Θα σας βοηθήσουμε την ημέρα του γάμου σας, να επιλέξετε το χτένισμα που σας ταιριάζει. Έτσι ανατρέξαμε στις νέες τάσεις στα νυφικα χτενισματα 2016 από τις πασαρέλες. Έχετε ήδη πετύχει το τέλειο φόρεμα για το γάμο σας και τώρα ήρθε η ώρα να ρίξουμε μια ματιά στις λεπτότερες, όπως το μακιγιάζ και τα μαλλιά σας. Με όλα τα βλέμματα πάνω σας, σίγουρα θα θελήσετε να υποστηρίξετε πλήρως τη μόδα με το προσωπικό σας στιλ.

Bohemian hairstyle

Από τις κορυφαίες τάσεις στα νυφικα χτενισματα 2016, είναι τα boho waves μαλλιά, όπως τα είδαμε κατευθείαν από τις πασαρέλες.

woman-oclock-boho-νυφικα χτενισματα 2016

Κεντημένες Πλεξούδες

Υπήρχε κάτι πραγματικά μαγευτικό στην κολεξιόν του Reem Acra αυτή τη σεζόν και δεν μιλάμε μόνο για τα φορέματα. Γαλλικές πλεξούδες με ιριδίζουσες χάντρες και μαργαριτάρια στολίζουν απο πάνω μέχρι κάτω όλα τα μαλλιά. Ίσως το νούμερο ένα trend στα νυφικα χτενισματα 2016.

woman-oclock-braids-νυφικα χτενισματα 2016

Ρομαντικά Κύματα

Η σχεδιάστρια Jenny Packham επέλεξε ένα αιθέριο χτένισμα για τις νύφες. Αν θέλετε μια λιτή αλλά εκλεπτυσμένη και αέρινη εμφάνιση για το γάμο σας με σύγχρονα στοιχεία, ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα ρομαντικά κύματα στα μαλλιά, που περιορίζονται στο ύψος του προσώπου.

woman-oclock-νυφικα χτενισματα 2016

Όγκος

Ο όγκος στην κορυφή του κεφαλιού, μας δίνει λίγη από την αίγλη του Χόλιγουντ.

woman-oclock-volume-νυφικα-χτενισματα 2016

Κότσοι

Διαχρονικοί και απλοί.. όσο συνηθισμένοι και αν φαίνονται, ποτέ δεν χάνουν την αξία τους.

woman-oclock-κοτσοι-νυφικα-χτενισματα 2016

Μπαλαρίνα

Μία περίεργη τάση στα νυφικα χτενισματα 2016, που μιμείται το στιλ μαλλιών των μπαλαρινών. Θα ήταν υπέροχο ένα τέτοιο χτένισμα άν θέλετε να αναδείξετε το πρόσωπο σας και ένα νυφικό με γυμνή πλάτη.

woman-oclock-νυφικα-μπαλαρινα-χτενισματα 2016