ΝΥΦΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΝΥΧΙΩΝ

Οι νύφες θα πρέπει να δώσουν προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια. Λοιπόν, μερικές φορές νομίζουμε ότι τα πιο σημαντικά πράγματα στην εμφάνιση μας, είναι η επιλογή του νυφικού, τα παπούτσια, χτένισμα και μακιγιάζ. Πιστέψτε όμως ότι δεν είναι αρκετά για μια άψογη νυφική ​​εμφάνιση..  Κατά τη διάρκεια του γάμου τα χέρια, είναι επίσης ένα μέρος του σώματός σας που όλοι θα εστιάσουν την προσοχή τους. Το πρώτο πράγμα που θα θελήσουν να δουν μετά την τελετή, είναι το μονόπετρο δαχτυλίδι στο δάχτυλό σας καθώς και τη βέρα.. Η βέρα στο δεξί είναι η απόδειξη ότι είστε παντρεμένη, γιαυτό θα πρέπει να επιλέξετε μοναδικά νυφικα σχεδια νυχιων, που μερικές φορές φαίνεται να είναι πραγματικά δύσκολο έργο για μια μέλλουσα νύφη. Αποφασίσαμε να σας βοηθήσουμε και σας προτείνουμε μερικά νυφικα σχεδια νυχιων για να πάρετε μερικές ιδέες.

 

15 ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΝΥΦΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΝΥΧΙΩΝ!

womanoclock1-Νυφικα-σχεδια-νυχιων

womanoclock2-Νυφικα-σχεδια-νυχιων


womanoclock3-Νυφικα-σχεδια-νυχιων

womanoclock4-Νυφικα-σχεδια-νυχιων

 

womanoclock6-Νυφικα-σχεδια-νυχιων

womanoclock7-Νυφικα-σχεδια-νυχιων

womanoclock8-Νυφικα-σχεδια-νυχιων

womanoclock9-Νυφικα-σχεδια-νυχιων

womanoclock10-νυφικα σχεδια νυχιων

womanoclock11-νυφικα σχεδια νυχιων

womanoclock-νυφικα σχεδια νυχιωνwomanoclock12-Νυφικα-σχεδια-νυχιωνwomanoclock13-Νυφικα-σχεδια-νυχιωνwomanoclock14-Νυφικα-σχεδια-νυχιων

womanoclock

To WomanOclock μοιράζεται καθημερινά με χιλιάδες αναγνώστριες, μυστικά & συνταγές ομορφιάς, τεχνικές & tips για το styling των μαλλιών σας, το μακιγιάζ και τα νύχια σας. Εδώ ενημερώνεστε πρώτες για τις νέες τάσεις της μόδας, τα must have αξεσουάρ και για τα trends της σεζόν.. Time is priceless..

No Comments Yet

Αφήστε το μήνυμά σας

NEWSLETTER

Copyright © 2016 womanoclock.gr. All rights reserved