20 Σχέδια Νυχιών με Ρίγες – Striped Nail Designs 2015

Ένα από τα top trends στο μανικιούρ σας για αυτή τη σεζόν καλοκαίρι 2015 είναι τα σχεδια νυχιων με ριγες. Σε fashion shows το είδαμε με έντονη αντίθεση στην collection Ann Yee Άνοιξη Καλοκαίρι 2015: λευκές ρίγες (stripes) πάνω σε bold μπλε βάση ενώ με μία απλή λεπτή ρίγα οριζόντια ή κάθετα του νυχιού τα είδαμε στις collection Erin Fetherston και Nonoo Άνοιξη καλοκαιρι 2015 αντίστοιχα…. Μανικιούρ με ρίγες θα δούμε με ήπιες αντιθέσεις στις τάσεις νυχιών Φθινόπωρο Χειμώνας 2015-2016.
Ένα μανικιούρ με ρίγες μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε όμορφα σχέδια στα νύχια μας χρησιμοποιώντας τη φαντασία μας και τα χρώματα. Ένα άλλο ατού που μας προσφέρουν τα σχεδια νυχιων με ριγες είναι ότι ανάλογα με το ύφος που θέλουμε, μπορούμε να έχουμε από το πιο chic έως το πιο chunky αποτέλεσμα.
Παρακάτω υπάρχουν οι πιο νόστιμες ιδέες για σχεδια νυχιων με ριγες για το καλοκαίρι 2015

Extra χρώμα, extra αντίθεση, extra καλοκαίρι

σχεδια νυχιων με ριγες καλοκαίρι 2015
ριγες στα νυχια καλοκαίρι 2015
σχεδια νυχιων με ριγες καλοκαίρι 2015


Ήπιες αντιθέσεις

σχεδια νυχιων με ριγες καλοκαίρι 2015

Simple stripes με ταινίες σε ασημί χρυσό και ροζ χρυσό

σχεδια νυχιων με ριγες καλοκαίρι 2015

Σχέδια νυχιών με ρίγες σε Navy

σχεδια νυχιων με ριγες καλοκαίρι 2015

Ρίγες ίδιου μεγέθους σε όλα τα νύχια με λευκή βάση

ριγες καλοκαίρι 2015

womanoclock

To WomanOclock μοιράζεται καθημερινά με χιλιάδες αναγνώστριες, μυστικά & συνταγές ομορφιάς, τεχνικές & tips για το styling των μαλλιών σας, το μακιγιάζ και τα νύχια σας. Εδώ ενημερώνεστε πρώτες για τις νέες τάσεις της μόδας, τα must have αξεσουάρ και για τα trends της σεζόν.. Time is priceless..

No Comments Yet

Αφήστε το μήνυμά σας

NEWSLETTER

Copyright © 2016 womanoclock.gr. All rights reserved