Οι 3 Χρήσεις του Concealer – Video

Πολλές αναρωτιόμαστε ποια είναι η σωστη εφαρμογη κονσιλερ και ακόμα περισσότερες δεν γνωρίζουμε ότι έχει και άλλες χρήσεις και εφαρμογές εκτός από την κάλυψη των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια.
O Dick Page, artistic director της Shiseido, μοιράζεται τα μυστικά του κονσίλερ σε ένα ολοκαίνουργιο video tutorial. Ένας οδηγός μακιγιάζ βήμα βήμα πως να εφαρμόσεις κονσίλερ με 3 διαφορετικούς τρόπους: κονσίλερ για τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, πως να τονίσεις και σκιάσεις με κονσίλερ και πως να το χρησιμοποιήσεις για highlighting.

“Ο λόγος που ασχολούμαστε τόσο με το κονσίλερ είναι γιατί πιστεύουμε στην επιτυχία του τελικού αποτελέσματος” λέει ο Dick Page, Artistic Director.

Στην αρχή χρησιμοποιεί ένα κονσίλερ μέτριας φωτεινότητας κάτω από τα μάτια, μετά χρησιμοποιεί ένα πιο σκούρο χρώμα κονσίλερ για να τονίσει και φωτοσκιάσει τα ζυγωματικά, τους κροτάφους και γύρω από το μέτωπο.
Τέλος, εφαρμόζει ένα φωτεινό κονσίλερ για να φωτίσει την κάθετη γραμμή της μύτης (αποφύγετε αυτό το βήμα αν η μύτη έχει προεξοχή), το εξωτερικό μέρος κάτω από τα φρύδια, το πάνω μέρος των χειλιών και το κέντρο του πηγουνιού.