Χρώματα Μόδας Άνοιξη Καλοκαίρι 2015

Ποια χρώματα θα φορεθούν περισσότερο? ποια χρώματα κυριαρχούν στη μόδα άνοιξη καλοκαίρι 2015? Αν και εσύ αναρωτιέσαι δες παρακάτω τα επικρατέστερα χρώματα μόδας άνοιξη καλοκαίρι 2015.
Η φετινή σεζόν είναι τόσο πλούσια σε χρώματα με τόσο μεγάλη ποικιλία σε αποχρώσεις που μας δίνει ατελείωτες ευκαιρίες συνδυασμών για πραγματικά ξεχωριστές εμφανίσεις.
Χρώματα από ντελικάτες αποχρώσεις των παστέλ, από δροσερές αποχρώσεις φρούτων, από αρμονικές αποχρώσεις της φύσης αλλά και διαχρονικά ουδέτερα χρώματα αποτελούν τις φετινές collection των γνωστών σχεδιαστών.

Aquamarine (το διάφανο κυανό της θάλασσας)
Αυτό που κάνει αυτή την απόχρωση τόσο μοναδική και No1 επιλογή των σχεδιαστών για τα χρώματα μόδας άνοιξη καλοκαίρι 2015, είναι η ιδιαιτερότητα του να προσδίδει απέραντη ηρεμία. Εμπνευσμένο από το κυανό διάφανο χρώμα της θάλασσας, το aquamarine είναι ένα ξεχωριστό χρώμα με ρομαντισμό και φινέτσα. Παρόλο που φαίνεται ήπιο μη σε ξεγελάει! τραβάει τα βλέμματα για να τα ξεκουράσει!

χρωματα μοδας ανοιξη καλοκαιρι 2015
Scuba Blue (το γαλαζοπράσινο του βυθού)
Σε αντίθεση με το προηγούμενο χρώμα που είναι ήρεμο, εδώ έχουμε ένα δυναμικό, με ένταση και πάθος χρώμα που προέρχεται από το βυθό της θάλασσας. Αν έχεις κάνει καταδύσεις σίγουρα αναγνωρίζεις αυτό το εντυπωσιακό και καλοκαιρινό χρώμα με τις ξεχωριστές ευεργετικές ιδιότητες. Εδώ, δες το να κυριαρχεί στις πασαρέλες κορυφαίων σχεδιαστών για τη μόδα άνοιξη καλοκαίρι 2015.

χρωματα μοδας ανοιξη καλοκαιρι 2015
Lucite Green (βεραμάν ή αλλιώς αποχρώσεις της μέντας)
Το χρώμα lucite green προέρχεται από το συνδυασμό του χρώματος της μέντας με το κλασσικό πράσινο. Αυτός ο πρωτότυπος συνδυασμός διατηρεί την κορεσμένη υφή του κλασσικού πράσινου αλλά ταυτόχρονα, και με εντυπωσιακό αποτέλεσμα, διατηρεί τη φρεσκάδα της μέντας. Το lucite green ξεφεύγει από τους καθιερωμένους και συνηθισμένους χρωματισμούς και σε προκαλεί να διαφοροποιηθείς.

χρωματα μοδας ανοιξη καλοκαιρι 2015
Strawberry Ice (Παγωμένη Φράουλα)
Ένα ακόμη αγαπημένο από τα χρώματα μόδας άνοιξη καλοκαίρι 2015 που έρχεται να αντικαταστήσει το κλασσικό ροζ, είναι το χρώμα της παγωμένης φράουλας. Έχει πιο ήπια διάθεση από το ροζ και πιο ιδιαίτερη χροιά. Το strawberry ice είναι ένα χρώμα δροσερό, φρουτώδες, κολακευτικό και πολύ feminine που όμως παραμένει συμβατό με διάφορους συνδυασμούς.

χρωματα μοδας ανοιξη καλοκαιρι 2015
Custard Yellow (το δροσερό Κίτρινο της κρέμας)
Ένα χρώμα υπέροχο, μοναδικό, με φινέτσα που ήρθε για να αντικαταστήσει κατά κάποιο τρόπο το γνωστό σε όλες μας nude. Προσδίδει ζεστασιά και ενέργεια. Αυτή τη σεζόν άνοιξη καλοκαίρι 2015 το είδαμε σε πρωτότυπα αλλά και κομψά σχέδια. Το Custard yellow… αυτή η τόσο παστέλ απόχρωση του κίτρινου είναι ιδανική για πολλούς συνδυασμούς αλλά παραμένει ιδιαίτερο και chic σε μονοχρωμία.

χρωματα μοδας ανοιξη καλοκαιρι 2015
Tangerine Orange (Το πορτοκαλί του Μανταρινιού)
Και επειδή η μόδα άνοιξη καλοκαίρι 2015 θέλει χρώματα πιο φωτεινά και πιο φρουτώδες, το tangerine orange έρχεται να δώσει άλλο ένα γεμάτο ενέργεια χρώμα στην φετινή παλέτα μόδας. Φόρεσέ το χωρίς ενδυασμούς! Το tangerine orange (μανταρινί) είναι ένα χρώμα που δεν περνάει απαρατήρητο αλλά προσελκύει τα βλέμματα ενώ ανεβάζει τη διάθεση και σου φέρνει στο μυαλό ξέγνοιαστες και ηλιόλουστες μέρες.

χρωματα μοδας ανοιξη καλοκαιρι 2015
Toasted Almond (ψημένο αμύγδαλο)
Ένα χρώμα ουδέτερο, ασφαλές που αποπνέει ηρεμία και μας δίνει τη δυνατότητα να παίξουμε με συνδυασμούς στα χρώματα της καθημερινότητας. Είτε σε μονοχρωμία είτε συνδυαστικά με άλλους τόνους, έχει ένα αριστοκρατικό και κομψό ύφος. Το toasted almond (το χρώμα του ψημένου αμύγδαλου) αποτελεί ενδιαφέρουσα πρόταση των σχεδιαστών για τη μόδα άνοιξη καλοκαίρι 2015.

χρωματα μοδας ανοιξη καλοκαιρι 2015
Marsala
Είναι ένα από τα κορυφαία χρώματα μόδας άνοιξη καλοκαίρι 2015… Το είδαμε σε πολλές collection. Το χρώμα marsala προέρχεται από τον συνδυασμό του φωτεινού καφέ και του βαθύ κόκκινου. Το marsala είναι ένα πολύπλευρο χρώμα που αντιπροσωπεύει την κομψότητα, είναι κλασσικό, γοητευτικό και διαχρονικό.

χρωματα μοδας ανοιξη καλοκαιρι 2015
Classic Blue Shades (Κλασσικές μπλε αποχρώσεις)
Όπως είδαμε και στη μόδα άνοιξη καλοκαίρι 2015 τα jeans και denim έχουν κάνει δυναμικό comeback, οπότε είναι αδύνατον αυτό το κλασσικό μπλε χρώμα να λείπει από τη χρωματική παλέτα μόδας άνοιξη καλοκαίρι 2015. Όμως, το κλασσικό μπλε δε είναι μόνο για την άνεση και την καθημερινότητα… το είδαμε σε πολύ κομψές και διακριτικές βραδινές εμφανίσεις.

χρωματα μοδας ανοιξη καλοκαιρι 2015
Woodbine (το κιτρινοπράσινο της φύσης)
Και αυτό ένα καταπληκτικό και ευκολοφόρετο χρώμα μόδας άνοιξη καλοκαίρι 2015 που διαφοροποιείται αρκετά από το κλασσικό πράσινο και κίτρινο… είναι κάπου ανάμεσα σε αυτά τα 2 χρώματα. Προέρχεται από το κιτρινοπράσινο του γρασιδιού, της κληματαριάς, των ώριμων φυτών και αντιπροσωπεύει αποχρώσεις από το χακί προς το πράσινο. Ως χρώμα συγκαταλέγεται στα neutrals.

woodbine-xrwmata-moda-anoixi-kalokairi-2015
Glacier Gray (το γκρι του παγετώνα)
Μόνο από την ονομασία του δεν το λες και τόσο καλοκαιρινό όμως το χρώμα του πάγου είναι μία δημοφιλής επιλογή στα χρώματα μόδας άνοιξη καλοκαίρι 2015. Θα σε τραβήξει περισσότερο να το φορέσεις την Άνοιξη αλλά και το ερχόμενο Φθινόπωρο που θα παραμείνει στη μόδα. Το Glacier Grey είναι μία ουδέτερη απόχρωση, διαχρονική αλλά και πολύ αριστοκρατική. Αποτελεί πολύ ασφαλή επιλογή και συνδυάζεται ως βασικό χρώμα με πάρα πολλά μοτίβα, σχέδια και χρώματα. Το γκρι του παγετώνα Θεωρείται μία πιο καινοτόμα εκδοχή των κλασσικών γκρι αποχρώσεων και προτείνεται για ιδιαίτερες εμφανίσεις αλλά και για casual σύνολα.

χρωματα μοδας ανοιξη καλοκαιρι 2015
Lavender (το χρώμα της λεβάντας)
Εμπνευσμένο από το βότανο λεβάντα, αυτή η απαλή παστέλ απόχρωση του μοβ έχει θέση στη χρωματική παλέτα μόδας άνοιξη καλοκαίρι 2015. Δεν είναι τόσο δημοφιλής αλλά ως απόχρωση είναι δημιουργική και νοσταλγική. Περισσότερο θα τη συναντήσουμε σε printed textures και λιγότερο σε μονοχρωμίες. Την επόμενη σεζόν θα μας απασχολήσει περισσότερο ως χρώμα αλλά μην ξεχνάμε ότι με τα φετινά χρώματα μόδας ταιριάζει υπέροχα κυρίως με το toasted almond.

χρωματα μοδας ανοιξη καλοκαιρι 2015
Το διαχρονικό μαύρο και το Αγνό Λευκό
2 χρώματα που δε λείπουν σχεδόν ποτέ από τη μόδα… και αυτή τη σεζόν τα βλέπουμε ιδανικά σε μονοχρωμίες. Αξίζει να τα προσέξουμε καθώς έρχονται με πιο πιασάρικα σχέδια, διαφορετική υφή και εντυπωσιακές γραμμές που προσδίδουν ιδιαίτερο στυλ.

χρωματα μοδας ανοιξη καλοκαιρι 2015
χρωματα μοδας ανοιξη καλοκαιρι 2015
Διαβάσατε: Χρώματα Μόδας Άνοιξη Καλοκαίρι 2015