Στάσεις Σώματος που μας Κολακεύουν στο Σεξ!

Υπάρχουν στασεις σωματος στο σεξ που μας κολακεύουν; Κι όμως υπάρχουν.. και είναι πάρα πολύ απλές! όσες γυναίκες ασχολούνται με αισθησιακούς χορούς σίγουρα το γνωρίζουν! Μπορεί να μη έχεις ένα γυμνασμένο σώμα και τις αναλογίες της Ναόμι Κάμπελ, αυτό όμως δε σημαίνει πως οι στρογγυλές καμπύλες σου και το πλούσιο στήθος δε θα αρέσουν σε έναν άντρα… ίσα ίσα που γι αυτόν είναι ακόμα καλύτερα! Το σώμα της κάθε γυναίκας είναι ελκυστικό για έναν άντρα ούτως ή άλλως, οπότε δε χρειάζεται να ντρέπεσαι και να κλείνεις τα φώτα ή να προσπαθείς να κρύψεις σημεία του σώματός σου κατά τη διάρκεια του σεξ. Την ώρα που υπάρχει το πάθος και η έντονη σεξουαλικότητα, πίστεψέ με, ένας άντρας δε βλέπει τις ατέλειες που μπορεί να βλέπεις εσύ στο σώμα σου! Κι αν εσύ νιώθεις έτσι, τότε χάνεις τη χαρά να απολαύσεις αυτές τις στιγμές!

Αυτό όμως που σίγουρα μπορείς να κάνεις για να νιώσεις πιο άνετα και να φουντώσει ακόμα περισσότερο ο σύντροφός σου, είναι να βελτιώσεις τη στάση του σώματος σου την ώρα του σεξ, και να βρεις  κάποιες στάσεις σώματος που σε κολακεύουν στο Σεξ! και σε κάνουν ακόμα πιο ερωτική!

Διάβασε για τις στάσεις που κολακεύουν περισσότερο το σώμα σου την ώρα του σεξ:

1) Όμορφα πόδια: Οποιαδήποτε στιγμή, στέκεσαι στις πατούσες σου κατά τη διάρκεια του σεξ, το κουντουπιέ σου να είναι τεντωμένο και όχι ελεύθερο ή σαν τσαρούχι. Εντάξει… δεν είπαμε να γίνεις μπαλαρίνα, αλλά τουλάχιστον, μην αφήνεις τις πατούσες σου σαν σπασμένα πετάλια να πηγαίνουν πέρα δώθε όταν αυτός δουλεύει ..NON STOP.

2) Λεπτή μέση και το σώμα σου με καμπύλες.
Συνήθως είναι οι στάσεις που φαίνεται η πλάτη μας,  δηλαδη από πίσω. Σε αυτές τις στάσεις ο πισινός πρέπει σου να βρίσκεται στην ίδια ευθεία με τα γόνατα και να τον “τουρλώσεις” όσο περισσότερο μπορείς. Άν η στάση είναι στα τέσσερα, ρίξε το σώμα σου μπροστά βρίσκοντας ένα σημείο που να μπορείς να ακουμπήσεις με πίεση τα χέρια σου σαν να θέλεις να κρεμαστείς πχ πλάτη του κρεβατιού, τοίχος, ντουλάπια κουζίνας κτλ. Αν έχεις κοιλιά προσπάθησε να αποφύγεις αυτή τη στάση, όταν φαίνεται το είδωλό σου μέσα από καθρέφτη, δεν κολακεύει καθόλου στο Σεξ!

3) Σεξουαλικά και πιο αδύνατα πόδια. Αυτός από πίσω και εσύ όρθια.  Σε αυτή τη στάση μπορείς να στέκεσαι στις μύτες των ποδιών σου για να δείχνουν τα πόδια πιο ψηλά και πιο αδύνατα. Αν σου είναι δύσκολο φόρεσε απλά τις γόβες σου. Επίσης για αυτή τη στάση τα δάχτυλα των ποδιών να κοιτάνε μπροστά και το ένα γόνατο μπορεί να είναι λυγισμένο ελαφρώς προς τα μέσα. Θα μου πεις τώρα, πως θα βλέπει αυτός τα πόδια σου σε αυτή τη στάση; Μην ανησυχείς και που δε βλέπει…. νιώθει, αλλά μπορεί να υπάρχει και καθρέφτης. Πάντως εσύ θα νιώσεις σεξουαλική!

Συνεχίζεται….