Πως να Μεγαλώσεις το Σχήμα των Φρυδιών σου

Έχεις βγάλει πολύ τα φρύδια σου; Δες πως να μεγαλωσεις τα φρυδια σου σε σχήμα και πυκνότητα!

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείς στα hot trends τα μεγάλα και πιο φυσικά φρύδια. Τα μεγάλα φρύδια κολακεύουν το πρόσωπο, τονίζουν τα μάτια και δείχνουν πιο νεανική όψη. Πες μου… Πόσες φορές αναζήτησες τα μεγάλα και εντυπωσιακά φρύδια της Cara Delevigne ή της Lily Collins; Εγώ πολλές!
Πολλές γυναίκες πέρασαν από την εποχή που μαδούσαν κυριολεκτικά τα φρύδια τους, άλλες πάλι κρατάνε ένα μεσαίου μεγέθους σχήμα, όμως ούτε αυτό τώρα είναι αρκετό!
Προσωπικά, ανήκω στη δεύτερη κατηγορία και φυσικά ήθελα να μεγαλώσω το σχήμα των φρυδιών μου, οπότε θα σας πω ακριβώς πως γίνεται με επιτυχία… αλλά και μερικά ακόμη tips για όσες δεν τα καταφέρουν αρκετά!
Ξεκινώντας να έχετε κατά νου ότι το να μεγαλώσεις το σχήμα των φρυδιών σου δεν είναι μία εύκολη υπόθεση. Χρειάζεται χρόνο, υπομονή και καθημερινή φροντίδα.

πως να μεγαλωσεις τα φρυδια σουΠως να μεγαλωσεις τα φρυδια σου σε σχήμα και πυκνότητα:
1) Ξεκίνα με την περιποίηση: ελαιόλαδο, αμυγδαλέλαιο, καστορέλαιο, βαζελίνη ή ειδικό προϊόν τύπου Eyelash and Eyebrow Treatment της Foltène Pharma είναι ιδανικά να κάνεις μασάζ στα φρύδια και τη γύρω περιοχή τους, πριν τον ύπνο σε καθαρό δέρμα. Αν πρόκειται να βάλεις λάδια μην ξεπλύνεις το πρόσωπό σου μέχρι το πρωί. Αν χρησιμοποιήσεις ειδικό προϊόν ακολούθησε κατά γράμμα τις οδηγίες χρήσης του.
Αυτή η καθημερινή περιποίηση ενισχύει την ανάπτυξη των τριχών και αποκαθιστά την υγεία των φρυδιών.

2)Χτένισε τα φρύδια σου προς τη σωστή κατεύθυνση. Μετά το μασάζ χτένισε τα φρύδια σου με ένα βουρτσάκι.. για το τμήμα των φρυδιών από τη μύτη έως το τόξο χτένισε προς τα πάνω ενώ για το υπόλοιπο τμήμα χτένισε προς τα πάνω και έξω. Έτσι βοηθάς τα τριχάκια που μεγαλώνουν άτσαλα να καθίσουν σωστά.

3) Επισκέψου έναν ειδικό για το τελικό σχήμα των φρυδιών σου. Οι λόγοι που πρέπει να το κάνεις (αν δεν το έχεις αρκετά με το σχήμα των φρυδιών) είναι:
α) Σχήμα. Θα σου δώσει το κατάλληλο τόξο ή καμπύλη για το πρόσωπό σου
β) Σχέδιο. Θα του ζητήσεις να σχεδιάσει με μολύβι φρυδιών, το παχύ σχήμα που θέλεις να αποκτήσεις και
γ) Selfie φωτογραφία. Βγάλε τον εαυτό σου μία selfie για να την έχεις κάθε φορά που θα πιάνεις τσιμπιδάκι στα χέρια σου (για αποτρίχωση)

πως να μεγαλωσεις τα φρυδια σου
4) Πρόσεξε την αποτρίχωση. Δε θα σου πω να μην πιάσεις τσιμπιδάκι γιατί μπορεί να σε πιάσει πανικός! αλλά…
Κάθε φορά που θα έρχεται αυτή η ώρα πρώτα θα σχηματίζεις με μολύβι το σχήμα των φρυδιών που θα ήθελες να αποκτήσεις (να βλέπεις τη selfie από το προηγούμενο βήμα). Μετά θα αποτριχώνεις τις τριχούλες που βρίσκονται μερικά χιλιοστά πιο έξω από το ιδανικό σχήμα και μόνο στο κάτω μέρος του φρυδιού. ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην φτάσεις να αποτριχώνεις κοντά στο σχήμα.. αυτές οι τριχούλες χρειάζονται για το τελικό αποτέλεσμα αργότερα

5) Το μολύβι φρυδιών (που να ταιριάζει στο χρώμα των φρυδιών σου) είναι ένα αξεσουάρ που πάντα θα χρησιμοποιείς και θα έχεις στην τσάντα σου. Αν παρατηρήσεις όλες τις φωτογραφίες των μοντέλων με πυκνά φρύδια ή μεγάλα θα δεις ότι πάντα τα βάφουν. Το μολύβι είναι απαραίτητο για να τονίσει το φυσικό χρώμα και να καλύψει τα κενά. Οπότε δε χρειάζεται να τρελαίνεσαι για ένα τέλειο σχήμα φρυδιών χωρίς μολύβι… αυτό δε γίνεται!

πως να μεγαλωσεις τα φρυδια σου6) Αν έχεις ακολουθήσει για καιρό τα παραπάνω βήματα και έχεις φτάσει σε ένα ικανοποιητικό αλλά όχι ιδανικό για σένα σχήμα και πυκνότητα σκέψου το τατουάζ φρυδιών. Θα σε βγάλει από μεγάλο κόπο αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ να βρεις τον κατάλληλο που θα στο κάνει. Οι νέες τεχνικές στο τατουάζ φρυδιών γίνονται με τη μέθοδο τρίχα τρίχα και έχουν σκοπό να καλύψουν τα κενά του φυσικού σου φρυδιού χωρίς να διακρίνεται η διαφορά. Το αποτέλεσμα είναι πολύ φυσικό!